1.4.13

Ένας ακόμη σούπερ σταρ στην οικογένεια του Ολυμπιακού (photos, video)...



Ο Ερίκ Καντονά βρίσκεται στην χώρα μας από την Παρασκευή, προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες για την μητέρα των… μαχών στην Ελλάδα που δεν είναι άλλη από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Ο ... Γάλλος, το Σάββατο ξεναγήθηκε στο Μουσείο της ομάδας του Πειραιά και το απόγευμα της ίδιας ημέρας βρέθηκε στο ΟΑΚΑ μαζί με το συνεργείο παραγωγής, έτσι ώστε, να παρακολουθήσει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά.

Την Κυριακή, ο άλλοτε σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε το «παρών» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το ντέρμπι της αγωνιστικής, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.


Παρακολούθησε την αναμέτρηση από την σουίτα στον τρίτο όροφο μαζί με τον αδερφό του Marie-Jean Cantona, την γυναίκα του αδερφού του, τον Γιάννη Βρέντζο, τον Χουάν Χοσέ Λορένθο και τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος ήρθε για να δει από κοντά την ομάδα του Πειραιά.

Ένας ακόμη σούπερ σταρ στην οικογένεια του Ολυμπιακού!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης πριν την έναρξη του αγώνα, έδωσε μία αναμνηστική φανέλα με το «Νο7» στον Ερίκ Καντονά.

Επίσης, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ του παρέδωσε και την κάρτα μέλους του Συλλόγου, κάνοντας τον επίτιμο μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας.

Να θυμίσουμε ότι, κατά το παρελθόν και άλλοι αστέρες του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου έχουν γίνει μέλη του Ολυμπιακού, όπως οι Πελέ και Μαράντονα.




Αμέσως μετά ανέβηκε πάλι στην σουίτα, όπου και παρακολούθησε την αναμέτρηση. Μετά το τέλος της, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης του παρέθεσε γεύμα στο εστιατόριο V'ammos στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ολοκληρώνεται η αποστολή του την Τρίτη

Σε ό,τι έχει να κάνει με το υπόλοιπο πρόγραμμα του Γάλλου σούπερ σταρ, αυτό περιλαμβάνει σήμερα (1/4) κάποια τελευταία γυρίσματα στον Πειραιά και την Τρίτη αναμένεται να φύγει από την χώρα μας, καθώς θα έχει ολοκληρώσει την αποστολή του.
Τα συνεργεία του, όμως, θα έρθουν εκ νέου στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες εβδομάδες για να συνεχίσουν τα γυρίσματα και να μιλήσουν με παίκτες και στελέχη του Ολυμπιακού.


woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: