8.4.13

Φούχτελ: Απρεπής με την Όλγα, αδίστακτος με την Ελλάδα!...



Ιδιαίτερα διαχυτικός με την κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη ήταν ο Γερμανός υφυπουργός Εργασίας Χανς - Γιοακίμ Φούχτελ κατά την παραμονή του στη χώρα μας.

Ο απεσταλμένος της καγκελαρίου Μέρκελ συναντήθηκε σε... εκδήλωση με την Ελληνίδα υπουργό και δεν δίστασε να τη φλερτάρει ανοιχτά. Φυσικά ο... έρωτας ήταν μονόπλευρος, αφού η κυρία Κεφαλογιάννη τον απέφυγε διακριτικά.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο επιστήθιος φίλος της Άνγκελα Μέρκελ έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στο ασθενές φύλο.

Χωρισμένος και έχοντας αποκτήσει τέσσερα παιδιά με την πρώην σύζυγό του, επιδίδεται συχνά στο αγαπημένο του άθλημα, το φλερτ.

Με την κυρία Κεφαλογιάννη είχαν συναντηθεί ακόμη δύο φορές στο παρελθόν σε εκδηλώσεις. Αυτή τη φορά όμως, το κακό τρίτωσε καθώς η παρουσία του γερμανού υφυπουργού στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, όπου κεντρική ομιλίτρια ήταν η υπουργός, αναστάτωσε τη δεύτερη σε σημείο να του πει σε άπταιστα αγγλικά: «no more kisses (όχι άλλα φιλιά)».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο άτακτος πολιτικός δεν έμεινε μόνο στα λόγια αλλά... θώπευσε την κυρία Κεφαλογιάννη, προκαλώντας την αντίδρασή της.

O δήθεν φιλέλληνας που πιέζει...

Ποιος είναι όμως ο ερωτιάρης απεσταλμένος της Μέρκελ; Σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός του, το παίζει φιλέλληνας και την ίδια στιγμή πιέζει καταστάσεις προς όφελος της Γερμανίας. Σκληρό και γραφικό χαρακτηρίζουν τον υφυπουργό Εργασίας των Χριστιανοδημοκρατών, ο οποίος τοποθετήθηκε με εντολή Μέρκελ ως αρμόδιος για τον δήθεν εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης και των δήμων της Ελλάδας.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, πρόσφατα ο κ. Φούχτελ συναντήθηκε με τον δήμαρχο της Λάρισας όπου προσπάθησε ξεκάθαρα να του πουλήσει υπηρεσία από γνωστό συμβουλευτικό όμιλο του Βερολίνου σε θέματα αναδιοργάνωσης των δήμων, ενώ σε συνταντήσεις του στη Θεσσαλονίκη «πουλούσε service» για λογαριασμό γερμανικών εταιριών ύδατος.

Παλαιότερα δημοσιεύματα αναφέρονταν σε τουλάχιστον 23 ραντεβού που ο ίδιος είχε κάνει με δημάρχους στη χώρα, κυρίως για θέματα στρατηγικής αναδιοργάνωσης αλλά και για τα απορρίμματα.Πλούσιο το βιογραφικό του κ. Φούχτελ...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: