30.4.13

Πεταλωτής: Ψάξτε Σημίτη και Βενιζέλο...



... για την τρύπα στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ...
crimenet.gr

Nα ελεγχθούν από μία ανεξάρτητη Επιτροπή, πέραν αυτής της Βουλής oλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα που παίρνουν κρατική επιχορήγηση, ως προς τα οικονομικά τους, για μία 20ετία πριν από σήμερα, προτείνει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής με αφορμή την...
συζήτηση για την μαύρη τρύπα στα οικονομικά της Ιπποκράτους.
Ο κ. Πεταλωτής μέσα από ανάρτησή του στο Facebook ζητά να ελεγχθούν τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και για τις περιόδους πριν και μετά την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου.

Τι έγραψε ο Γιώργος Πεταλωτής

Αντί να συζητάει όλο το πολιτικό σύστημα (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό σήμερα) το όραμα μετά το Μνημόνιο, αν υπάρχει δηλαδή σχέδιο για τη χώρα, το παρακολουθήσαμε ως θέμα συζήτησης στην «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» του Πρετεντέρη, όπου διαπιστώθηκε για άλλη μια φορά η κοινοτυπία, η προβλεψιμότητα των αμήχανων συλλογισμών, δικαιολογητικές μεγαλοστομίες καραμανλικής τεχνοτροπίας («βρισκόμαστε στην μέση μιας πλαγιάς και βλέπουμε την κορυφή», από εκεί που μας έριξε κυρίως η Κυβέρνηση Καραμανλή) και απόντος φυσικά του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος όμως μάλλον επαξίως εκπροσωπήθηκε από τον κ. Μαριά του Καμμένου («μονομερής διαγραφή χρέους, γερμανικές αποζημιώσεις, καταγγελία μνημονίου, αλλά εντός ευρώ και Ε.Ε).
Αντί λοιπόν το πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης να είναι ένα σοβαρό εθνικό σχέδιο για την ύπαρξη και το μέλλον της χώρας και αυτό να είναι το ζητούμενο από όλα τα κόμματα, την ειδησεογραφία άρα και την προσοχή των πολιτών απασχολεί το εύπεπτο και γαργαλιστικό νέο σίριαλ της «Μαύρης τρύπας» των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ. Με καθημερινές διαρροές, ατεκμηρίωτων ισχυρισμών φυσικά, για υπέρογκα έξοδα, με υπόσχεση ότι κάθε μέρα θα βγαίνει και κάτι ...
Μία ΑΠΟΡΙΑ και μία ΠΡΟΤΑΣΗ
1. Πόσο σοβαρή και αξιόπιστη μπορεί να είναι μια ελεγκτική εταιρία στην οποία ανατέθηκε εδώ και ένα χρόνο περίπου να ελέγξει τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2004-2010 (πριν και μετά τι γινόταν;) και προτού να κατατεθεί επίσημα στον εντολέα κομματικό φορέα το επίσημο ολοκληρωμένο πόρισμα για τα περαιτέρω, διάφορα στοιχεία διαρρέουν(?) σε δημοσιογραφικά γραφεία. Με τρόπο αποσπασματικό, άρα και μη απαντήσιμο. Εγώ θα έλεγα παντελώς, εκ του αποτελέσματος , αναξιόπιστη και μόνον από τη στάση της αυτή.
2. Για να σταματήσει η σπέκουλα και ο αυτοεξευτελισμός, στην πρώτη σύνοδο της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ θα προτείνω να αναληφθεί πρωτοβουλία ώστε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα που παίρνουν κρατική επιχορήγηση να ελεγχθούν από μία ανεξάρτητη Επιτροπή, πέραν αυτής της Βουλής , ως προς τα οικονομικά τους, για μία 20ετία πριν από σήμερα.
Για να σταματήσουν τα πλάγια χαμόγελα από όσους πιστεύουν ότι σήμερα με τον τρόπο αυτό ευτελίζονται μόνον ορισμένα πρόσωπα και καταστάσεις.
Για να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Χωρίς διαρροές, κατασκευές και σπέκουλες, ειδικά την περίοδο αυτή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: