30.4.13

Μήνυμα Ρουπακιώτη στο Μαξίμου...


Τις εκτιμήσεις που τον θέλουν να πραγματοποιεί σταδιακή, αλλά… ηρωική έξοδο από την κυβέρνηση ενισχύει συνεχώς ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης.
Μετά το «φρενάρισμα» της...
διάταξης Μανιτάκη για τα ασφαλιστικά μέτρα υπέρ συμβασιούχων των ΟΤΑ, που έφεραν σε περιδίνηση την κυβέρνηση, αλλά και μετά τη φράση «τερατούργημα» που χρησιμοποίησε την Παρασκευή για τη διάταξη αυτή, την Κυριακή ο υπουργός Δικαιοσύνης επανήλθε.
Με συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, ο Αντώνης Ρουπακιώτης έσπευσε να δηλώσει τη διαφωνία του στο σενάριο συγχώνευσης των υπουργείων Δημόσιας Τάξης-Δικαιοσύνης, επισημαίνοντας ότι «και μόνο η σκέψη ενός τέτοιου ενδεχομένου με φοβίζει».
 Επίσης, έστειλε… νέο μήνυμα στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς, κληθείς να σχολιάσει την πρωτοβουλία του Αντώνη Σαμαρά να θεσπίσει θέσεις 6 αναπληρωτών υπουργών (συμπεριλαμβανομένου του υπουργείου Δικαιοσύνης), ο Αντώνης Ρουπακιώτης είπε ουσιαστικά ότι… έχει ο ίδιος όλες τις αρμοδιότητες και δεν περισσεύει κάποια για έναν αναπληρωτή υπουργό. «Δεν μπορώ να γνωρίζω ποιες αρμοδιότητες μένουν για να τις ασκήσει ο αναπληρωτής υπουργός», δήλωσε χαρακτηριστικά. Κατόπιν όλων αυτών,  στην Αγίου Κωνσταντίνου έχουν συμβιβαστεί με την επικείμενη έξοδο Ρουπακιώτη από την κυβέρνηση και ο Φώτης Κουβέλης αναμένεται να επικεντρώσει την προσπάθειά του στην παραμονή του έτερου υπουργού της ΔΗΜΑΡ, του Αντώνη Μανιτάκη.

πηγη matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: