2.4.13

Ραχήλ, να σε πάω βόλτα μέχρι την Ομόνοια?...



Μανώλη (Κεφαλογιάννη) ασ' την. Θα την πάω εγώ, είπε ο ερωτύλος Μαργαρίτης...
Μπορεί σοβαρότητα - όσον αφορά την δημοσκόπηση - να μην είχε η εκπομπή του Ντερμπεντέρη (ακου 41,8%, δεύτερος μετά τον Σαμαρα που χει 42%, ο Κουβέλης, ο αρχηγός ενος κόμματος του 5%!), αλλά καλαμπουράκι και ολίγον ξεκατίνιασμα είχε.
Η πλάκα άρχισε με την Ραχήλ Μακρή (ΑΝΕΛ), όταν... σχολιάζοντας το ποσοστό δημοφιλίας του Σαμαρά (άδικο είχε!), είπε πως ο κύριος πρωθυπουργός δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στους δρόμους. Δεν τολμάει. Μόνο με τη προστασία της αστυνομίας κυκλοφορεί .
Παραξηγήθηκε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης (ΝΔ) :Αυτό είναι λαϊκισμός. Αν θέλετε, ελάτε να βγούμε στο δρόμο μαζί. Να σας συνοδεύσω εγώ. Έρχεστε? 
Σιγά που θα κώλωνε η πρόσχαρη επαρχιωτοπούλα (πατριωτάκι του Παπακωνσταντίνου).
- Βεβαίως ερχομαι.
- Οκ. Σας περιμένω στις 12 το μεσημέρι, στο περιστύλιο της βουλής, να σας πάω μέχρι την Ομόνοια.

Ζήλεψε ο Θόδωρος Μαργαρίτης (ΔΗΜΑΡ):  Να σας βγάλω εγώ βόλτα?
Ζαλίστηκε η κοπέλα από τις βόλτες. Και κυρίως από τη μέτρηση που βγαζε πάλι το Σαμαρά καταλληλότερο με 46% (δευτερος πίσω του ο Τσίπρας με, μείον 17 μονάδες).
Το clue της βραδιάς φυσικά ήταν η πρόθεση ψήφου. Οπου οι εντιμότατοι κύριοι Ντερμπεντέρης και Θεοδωρικάκος , αφού εξολόθρεψαν τον ΣΥΡΙΖΑ και εμφάνισαν ως κυρίαρχο του παιχνιδιού τον Σαμαρά (εντάξει, δώσαν και μισή μονάδα άνοδο στο ΚΚΕ), παρουσίασαν νηνεμία στην κορυφή. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, πρώτοι με το ιδιο ακριβώς ποσοστό:  20,3% .
Αυτό ήταν το πιο γελοίο απ' όλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: