31.3.13

Επίθεση χάκερς στην ιστοσελίδα των γυμνόστηθων Femen...

Σε κόκκινο φόντο και τεράστια μαύρα γράμματα, το μήνυμα που δεσπόζει στην κεντρική σελίδα των γυμνόστηθων Femen, είναι ξεκάθαρο. «Βρώμικα γουρούνια, ελάτε στην Τυνησία. Θα... σας κόψουμε τα στήθη και θα τα δώσουμε στα σκυλιά», απειλούν οι χάκερς που επιτέθηκαν στην ιστοσελίδα των ακτιβιστριών που διαδηλώνουν με γυμνό το στήθος υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών, κατά του Πούτιν, κατά του Πάπα.

Το βίαιο μήνυμα αναρτήθηκε καθώς οι ακτιβίστριες μάχονται υπέρ της Αμίνα, της πρώτης Τυνήσιας που ανήρτησε γυμνόστηθη φωτογραφία στο Facebook σε ένδειξη συμπαράστασης στο φεμινιστικό κίνημα και αγνοείται εδώ και ημέρες, ενώ ισλαμιστής ιεροκύρηκας δήλωσε πως η νεαρή πρέπει να τιμωρηθεί με 80 ως 100 βουρδουλιές και έπειτα να θανατωθεί με λιθοβολισμό.

Οι ίδιες οι ακτιβίστριες ως απάντηση στους χάκερς λένε ότι «τα στήθη μας είναι πιο δυνατά από τις πέτρες σας», συμπληρώνοντας πως αυτή είναι η δεύτερη επίθεση που πραγματοποιείται μέσα σε μόλις μία εβδομάδα. «Προφανώς είναι η καμπάνια μας 'Free Amina' που τους ενοχλείς, πέρα από το μήνυμά μας για μια ημέρα χωρίς τζιχάντ και με το στήθος ακάλυπτο, στις 4 Απριλίου», σχολιάζουν οι Femen.

Δεν υπάρχουν σχόλια: