1.3.13

Ταράζει τα νερά, ο Κρεμαστινός...


Ζητά συγκυβέρνηση, με εναλλασσόμενο πρωθυπουργό...
Το ΠΑΣΟΚ «πρέπει να συγκυβερνά και όχι απλώς να συμμετέχει στην κυβέρνηση» τόνισε ο βουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Κρεμαστινός, αναφερόμενος στις προτάσεις που υπέβαλλε εγγράφως, εν όψει του συνεδρίου, στον πρόεδρο του Κινήματος. Επανέλεβε, μάλιστα, τη θέση του για «εναλλασσόμενο πρωθυπουργό».

«Η άποψή μου, η οποία είναι εξ αρχής η ίδια μετά τις εκλογές, είναι ότι αν το ΠΑΣΟΚ είναι στην κυβέρνηση, πρέπει να συγκυβερνά και όχι να μετέχει. Η δύναμη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δεν είναι αυτή που εμφανίζεται σε βουλευτές. Είναι αυτή που αποτυπώθηκε στις πρώτες εκλογές, 18% με 13%», τόνισε ο κ. Κρεμαστινός, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «ΒΗΜΑ».

«Εγώ είχα πει στην πρώτη συνεδρίαση της Κ.Ο., ότι ακόμα και ο πρωθυπουργός έπρεπε να είναι εναλλασσόμενος. Δηλαδή, το ΠΑΣΟΚ είναι το μεγαλύτερο κόμμα, μην κοιτάτε που έγιναν κακοί χειρισμοί και ο κόσμος έφυγε σε αυτές τις εκλογές», πρόσθεσε

Ο κ. Κρεμαστινός επισήμανε, καταλήγοντας, ότι «εκφράζοντας το μέσο άνθρωπο της παράταξης αυτής, ο οποίος θέλει να δει ένα συνέδριο αντιπροσωπευτικό, που επί τόσα χρόνια τη στηρίζει, τη στέλνει στη Βουλή και την κάνει κυβέρνηση»

Δεν υπάρχουν σχόλια: