31.3.13

Συνεχίζουν την αναστολή των κινητοποιήσεων...


Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος (ΕΕΕ) κατά την τελευταία έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της αποφάσισε ομόφωνα την συνέχιση αναστολής των κινητοποιήσεων των εισαγγελικών λειτουργών που είχε αποφασιστεί στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση (30.1.2013).

Η ... διάρκεια της αναστολής θα εξαρτηθεί «από την στάση της Κυβέρνησης, σε σχέση με τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τον εισαγγελικό κλάδο και την Δικαιοσύνη γενικότερα», επισημαίνει η Ένωση.

Παράλληλα, με ομόφωνο ψήφισμά της η ΕΕΕ εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του εισαγγελικού κλάδου για «τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας των εισαγγελέων της χώρας και την συνεχιζόμενη απάθεια και αδιαφορία της Πολιτείας για την ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος».

Τέλος, η Γενική συνέλευση εξουσιοδοτεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωση να αποφασίσει για «τις περαιτέρω ενέργειες - κινητοποιήσεις του κλάδου και να επιδιώξει το ταχύτερο δυνατό την σύγκληση κοινής συνεδρίασης των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων όλων των δικαστικών Ενώσεων με σκοπό την επανεκτίμηση της κατάστασης».
ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: