1.3.13

Αρνήθηκα να ανοίξω την τηλεόραση, να τον δω να με βρίζει...


Ο Σκουρλέτης αμφισβήτησε την δημοσιογραφική του εγκυρότητα και ο Παπαχρήστος, του απαντά από την στήλη του, στα ΝΕΑ...
Είμαι το πρωί στο σπίτι μου, πίνω καφέ, διαβάζω εφημερίδες διαδικτυακά και προετοιμάζομαι για την εκπομπή μου στον Bήμα FM. Ξαφνικά αρχίζει να ... χτυπάει το τηλέφωνο. Μανιωδώς. Ενα τηλεφώνημα, δεύτερο, τρίτο, πέμπτο. «Τι πάθατε όλοι;», «Ο Σκουρλέτης (μεγάλη φωτογραφία, από την εμφάνισή του στη ΝΕΤ, ενώ κρατά στο χέρι «ΤΑ ΝΕΑ»), σε βρίζει ο Σκουρλέτης στη ΝΕΤ στην εκπομπή του Κουβαρά». Αρνήθηκα φυσικά να ανοίξω την τηλεόραση για να δω τον Σκουρλέτη, όπως προανέφερα είχα ουσιαστικότερα πράγματα να κάνω. Αλλά πληροφορούμενος αργότερα όσα ανέφερε εις βάρος μου - που έρχονται σε συνέχεια ενός οχετού λάσπης που έχει εξαπολύσει εναντίον μου, και κατά της εφημερίδας, ο έμμισθος στρατός των κουκουλοφόρων που συντηρεί στο Διαδίκτυο ο ΣΥΡΙΖΑ με στόχο την κατατρομοκράτηση όσων δεν στρατεύονται πίσω του - θυμήθηκα τον αστικό μύθο με πρωταγωνιστή τον Γέρο της Δημοκρατίας Γεώργιο Παπανδρέου. Σύμφωνα με τον μύθο, σε μια συνεδρίαση της Βουλής καθώς μιλούσε ο Γεώργιος Παπανδρέου, βουλευτής της συντηρητικής παράταξης τον ύβριζε συστηματικά από κάτω. Κάποια στιγμή ο βουλευτής απείλησε να τον... πυροβολήσει αν συνέχιζε να λέει όσα έλεγε.
- Ποιος το είπε αυτό; ρώτησε ο Γέρος της Δημοκρατίας.
- Εγώ απάντησε περιχαρής ο βουλευτής που επιτέλους τον πρόσεξε ο αγορητής.
- Α, τότε δεν έχει καμιά σημασία, απάντησε ο Γεώργιος Παπανδρέου και συνέχισε να ομιλεί.
Θέλω να ελπίζω ότι κάτι θα διδαχθεί από τον μύθο ο αμετροεπής και στα όρια του πολιτικού χουλιγκανισμού εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Οπως και ο αρχηγός του, ο οποίος τον καλύπτει και άρα αποδέχεται, υιοθετεί, επικροτεί, στηρίζει και ουσιαστικά εμπνέει αυτές τις φασιστικού χαρακτήρα και αντίληψης πρακτικές που παραπέμπουν στις πιο σκοτεινές περιόδους της σταλινικής Αριστεράς.

Εννοείται πάντως ότι τα ερωτήματα σχετικά με τα περίεργα πάρε δώσε πότε με τον Τζορτζ Σόρος και πότε με τους αμερικανούς πρώην πρεσβευτές στην Αθήνα που παραμένουν αναπάντητα επί τόσες ημέρες απαιτούν ξεκάθαρες απαντήσεις. Και όχι τσαλαβουτήματα στις λάσπες της υπεκφυγής και της αθλιότητας...

"Στιγμα"

Δεν υπάρχουν σχόλια: