1.3.13

Πάγκαλος: Υπάρχουν εν ενεργεία δήμαρχοι που κλέβουν το δημόσιο( BINTEO)...


Στη διάθεση του εισαγγελέα για να δώσει στοιχεία...
Την πεποίθηση ότι υπάρχουν και πολλοί άλλοι δήμαρχοι «εν ενεργεία που κλέβουν το δημόσιο», μάλιστα από όλες τις πολιτικές παρατάξεις, εξέφρασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, σχολιάζοντας την υπόθεση Παπαγεωργόπουλου.

Μιλώντας σε ...
πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, ο πρώην υπουργός διευκρίνισε ότι αναφέρεται στην εκλογική του περιφέρεια και δήλωσε στη διάθεση του εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει στοιχεία.

«Είμαι βουλευτής 32 χρόνια και ξέρω τι γίνεται στα ταμεία των δήμων που συγκροτούν την περιοχή μου» τόνισε.

Από τα πυρά του Θ.Πάγκαλου δεν γλίτωσε ο΄ΣΥΡΙΖΑ και οι δηλώσεις του περί πολιτικού χρήματος στην υπόθεση Παπαγεωργόπουλου.

«Αν έχει κάτι να αποδείξει ο ΣΥΡΙΖΑ ορθώς το λέει και να το αποδείξει. Εάν δεν έχει κάτι να αποδείξει να το βουλώσει, γιατί υπάρχουν εκατοντάδες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δουλεύουν στην τοπική αυτοδιοίκηση με λεφτά του λαού και λειτουργούν ως κομματικός μηχανισμός».

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, ο πρώην υπουργός διευκρίνισε ότι αναφέρεται στην εκλογική του περιφέρεια και δήλωσε ότι είναι στη διάθεση του εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει στοιχεία.

«Είμαι βουλευτής 32 χρόνια και ξέρω τι γίνεται στα ταμεία των δήμων που συγκροτούν την περιοχή μου» τόνισε.

Από τα πυρά του Θ.Πάγκαλου δεν γλύτωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι δηλώσεις του περί πολιτικού χρήματος στην υπόθεση Παπαγεωργόπουλου.

«Αν έχει κάτι να αποδείξει ο ΣΥΡΙΖΑ ορθώς το λέει και να το αποδείξει. Εάν δεν έχει κάτι να αποδείξει να το βουλώσει, γιατί υπάρχουν εκατοντάδες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δουλεύουν στην τοπική αυτοδιοίκηση με λεφτά του λαού και λειτουργούν ως κομματικός μηχανισμός»...
Klik VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια: