26.2.13

Ένα βήμα πίσω από τον Παπαδημούλη...



Μιλώντας σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό της NET , ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Είμαστε πολύ πιο έτοιμοι από... αυτούς που μας κυβερνούν, υλοποιώντας μια καταστροφική πολιτική. Επειδή όμως κάθε μέρα που περνάει τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα, χρωστούμε να βελτιώνουμε διαρκώς το επίπεδο της προετοιμασίας μας. Ποτέ δεν θελήσαμε να μοιάσουμε στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Άλλα να λέμε μέσα κι άλλα να λέμε έξω, άλλα να λέμε πριν κι άλλα μετά τις εκλογές. Γι’ αυτό και...


...στο πρόγραμμά μας είπαμε καθαρά ότι θα αποκαταστήσουμε τον κατώτατο μισθό και η αποκατάσταση των μεγάλων απωλειών σε μισθούς και συντάξεις θα γίνει σταδιακά, σε συνάρτηση με την πορεία των δημόσιων οικονομικών και την πορεία της πραγματικής οικονομίας.

Σκοπός μας είναι να φύγουμε μία ώρα αρχύτερα από το Μνημόνιο μέσα από την ακύρωση αυτής της καταστροφικής πολιτικής και να επαναδιαπραγματευτούμε τη δανειακή σύμβαση με δύο βασικούς στόχους: στοπ στη λιτότητα-επάνοδο στην ανάπτυξη και βαθύτερο «κούρεμα» του χρέους με τη συμμετοχή του δημόσιου τομέα.


Σχόλιο: Τι έγινε ρε παιδιά; Δεν θα γυρίσουμε στον Παράδεισο «με ένα μόνο άρθρο»; Δεν θα φορολογήσουμε τον πλούτο (ή τον γκούφυ) και θα βρούμε αμέσως λεφτά για τους φτωχούς;

Μην μου πείτε ότι δεν υπάρχει μαγική λύση για τη χώρα...

parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: