1.2.13

Πήρε... πρωτοβουλία, ο Μανώλης...



Στον πολιτικό φορέα "Ελλήνων Πρωτοβουλία" προσχώρησε ο Γιάννης Μανώλης, καθώς μετά από τόσα χρόνια στον συνδικαλισμό και την πολιτική, δεν... τον ενδιαφέρει -όπως λέει- να αποκτήσει μετοχές εξουσίας σε ένα ακόμη πολιτικό κόμμα.

Διαβάστε ολόκληρη την δήλωση:


«Δεν είμαι ούτε ακαδημαϊκός ούτε πολύ νέος. Αποφάσισα όμως να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του φορέα «Ελλήνων Πρωτοβουλία» και να δώσω χωρίς ανταλλάγματα και την ψυχή μου, ως απλός στρατιώτης, σε μια κίνηση που έχει στόχο να δώσει λύσεις στα αδιέξοδα μιας χώρας ισοπεδωμένης από ένα απαξιωμένο αρχηγοκεντρικό πολιτικό σύστημα, στο οποίο ο βουλευτής δεν έχει άποψη ούτε στο κόμμα ούτε στην Βουλή.

Μόλις σήμερα, οι συνταξιούχοι είδαν να πετσοκόβονται οι συντάξεις τους, η ατομική ιδιοκτησία τίθεται υπό διωγμό, η ανεργία καλπάζει στο 30% και οι αυτοκτονίες παίρνουν διαστάσεις επιδημίας.

Μετά από τόσα χρόνια στον συνδικαλισμό και την πολιτική, δεν με ενδιαφέρει να αποκτήσω μετοχές εξουσίας σε ένα ακόμα πολιτικό κόμμα. Άλλωστε είναι γνωστό ότι τις έχω αρνηθεί. Με ενδιαφέρει να γίνω συμμέτοχος και κοινωνός σε μια πατριωτική πρωτοβουλία ελπίδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: