27.2.13

ΣΥΡΙΖΑ και τηλεοπτικός....Ρατσισμός !..

Σκουρλέτης και Δραγασάκης στην παγίδα της "αριστερής διαπλοκής" της Μεσσηνίας !
Ο Δραγασάκης μέσα σε 24 ώρες, εμφανίστηκε σε δυο τηλεοπτικούς σταθμούς. Στο τοπικό BEST της Καλαμάτας και στη κρατική ΝΕΤ.  
Είπε τα...
ίδια (περί κατώτατου μισθού) και δέχθηκε την ίδια κριτική.
Απο το BEST το "πήραν" κάποια, αλλα τοπικά site και απο το κρατικό κανάλι έγινε "αναπαραγωγη" απο όλα τα μεγάλα κανάλια σε Δελτία Ειδήσεων και εκπομπες(πρωινές, μεσημεριανές κ.α) καθώς κα απο ται blogs.
Ομως, επειδή η "αριστερή διαπλοκη" της Μεσσηνίας ...βιάστηκε να "στήσει" στον τοίχο το BEST, προκειμένου να εξυπηρετήσει την τοπική...συνιστώσα, βάζοντας την Κουμουνδούρου να επιτεθεί στο τοπικό κανάλι, δεν μπορούσε να ...κάνει πίσω.
Εβαλε τον Σκουρλέτη να κάνει καταγγελία στο ΕΣΡ για BEST και τα blogs!
Ναι σωστά διαβάσατε. Κατήγγειλε στο ΕΣΡ τα....blogs!
Για την κρατική ΝΕΤ, το MEGA, τον Αντ1, τον Σκαϊ κ.λ.π , ούτε καταγγελία, ούτε κουβέντα! Τσιμουδιά.
Που οφείλεται όμως αυτός ο ...ιδιόμορφος ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ;
Οφείλεται στην τοπική "αριστερη" διαπλοκη, (της Μεσσηνίας) η οποία έχει βάλει απέναντι το best, αφου δεν σύρεται όπως άλλα τοπικά ΜΜΕ, στις υποδείξεις της "παράγκας".
Δηλαδή δεν τους ενδιαφέρει να έχει "φωνή" ο ΣΥΡΙΖΑ στο μεγαλύτερο Μέσο της Μεσσηνίας (και νομίμως επεκτεινόμενο στην Πελοπόννησο), αλλά να λέει και να σχολιάζει ότι θα του ...υπαγορεύει η "παράγκα της αριστερής διαπλοκής" !
Δεν είναι τυχαίο που ο ....τοπικός αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ προτιμά ...εμφανίσεις σε απλήρωτους και "μαύρης εργασίας" δήθεν δημοσιογράφους και αμφίβολης ιδιοκτησίας ΜΜΕ. 
Σημειώνεται ότι το best, φιλοξενεί συνεχώς στελέχη, βουλευτές και ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που έχει "τρελάνει" την τοπική...συνιστώσα.
Τώρα καταβάλλει προσπάθεια η "παράγκα" να πείσει την Κουμουνδούρου να εκδόσει "οδηγία" αποκλεισμού του best. Για να γίνει πειστική η "παράγκα" στα κεντρικά, προτείνουν να έχει "εφαρμογή" σε όλη την Ελλάδα!
Δηλαδή τα στελέχη που πανε επαρχία, να ρωτούν πρώτα τους τοπικούς βουλευτές, σε ποιό ΜΜΕ θα εμφανιστούν. Ετσι "σιγουρεύουν" την ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ σχέση με τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ μέσα!
Ας ρωτήσει ο Σκουρλέτης, όλους όσους  του ΣΥΡΙΖΑ έχουν προβληθεί στο best, (το τελευταίο 8μηνο). Εχουν το παραμικρό παράπονο;
Γιατί τα ίδια αυτά στελέχη όλο συγχαρητήρια δίνουν στο τοπικό αυτο Κανάλι και μάλιστα δημοσίως!
Με λίγα λόγια η "διαπλοκη" της Μεσσηνίας παγίδευσε την Κουμουνδουρου για "ειδικά" οφέλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: