1.12.12

Οι αποφάσεις του Eurogroup δεν ήρθαν με παρθενογένεση, λέει ο Φώτης Κουβέλης...


Την ανάγκη άμεσης εφαρμογής των μεταρρυθμίσεων για την αντιμετώπιση της κρίσης υπογραμμίζει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, τονίζοντας ότι «οι αποφάσεις του Eurogroup δεν προέκυψαν με παρθενογένεση, αλλά ήταν το αποτέλεσμα μιας...
έντονα πολιτικής διεκδίκησης».

Σε συνέντευξή του στην Ημερησία, ο κ.Κουβέλης αναφέρει ότι οι αποφάσεις του Eurogroup αποτελούν ένα σταθεροποιητικό στοιχείο παραμονής της χώρας στο ευρώ. «Δεν έχουμε τελειώσει συνολικότερα με την αντιμετώπιση της κρίσης. Πολλά πρέπει να γίνουν. Είναι όμως σημαντικό ότι η Ελλάδα παραμένει στο ευρώ» τονίζει.

Κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για πολιτική αντίφαση, λέγοντας ότι «μέχρι την τελευταία στιγμή έλεγε-μέχρις σημείου να νομίζει κανείς ότι το ευχόταν κιόλας-ότι δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα».

O πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επαναλαμβάνει ότι δεν έχει τεθεί από την κυβέρνηση θέμα ανασχηματισμού στην παρούσα χρονική στιγμή. «Διεκδικώ η παρούσα κυβέρνηση να διανύσει ολόκληρη τη θητεία που προβλέπεται από το Σύνταγμα. Αυτός όμως συναρτάται και από το περιεχόμενο της ασκούμενης πολιτικής, που να έχει σταθερή στόχευση και στη στήριξη της κοινωνίας».
NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια: