11.12.12

Σύγκρουση αυτοκινήτου με ... αεροσκάφος...


Αυτοκίνητο τύπου βάν συγκρούσθηκε με μικρό ιδιωτικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός του. Πρόκειται για τον Γεώργιο Νικολάου 63 χρονών από τη Λάρνακα.
Σύμφωνα με πληροφορίες γύρω ...
στις 22:00, τη Δευτέρα, ο Νικολάου οδηγούσε μικρό βαν που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό των αεροσκαφών.

Αφού ολοκλήρωσε την εργασία του και επέστρεφε στο χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου, το όχημά του προσέκρουσε στο φτερό μικρού αεροσκάφους τύπου τσάλετζερ που ήταν σταθμευμένο.

Ο άτυχος Νικολάου εγκλωβίστηκε στο όχημα και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ, ο Νικολάου είχε τις αισθήσεις του και δεν έφερε σοβαρά εξωτερικά τραύματα παρά μόνο ένα φαινομενικά μικρό κτύπημα στο λαιμό. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρνακας όπου στις δύο και τριάντα το πρωί ανακοινώθηκε ο θάνατος του.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημείωθηκε το θανατηφόρο ατύχημα διερευνούν το τμήμα εργασίας και το τμήμα πολιτικής αεροπορίας.

Δεν επετράπη η άμεση εμπλοκή της Αστυνομίας
Ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης δήλωσε στο Τρίτο ότι οι αρχές του αεροδρομίου δεν επέτρεψαν αρχικά στην Αστυνομία να εξετάσει τις συνθήκες του δυστυχήματος, και ότι της επιτράπη μόνο όταν ο τραυματίας υπέκυψε στα τραύματά του.

Η Αστυνομία, είπε ο εκπρόσωπος, εκτός από τις συνθήκες του δυστυχήματος θα ερευνήσει και κατά πόσον η απόφαση να μην της επιτραπεί να εμπλακεί αμέσως, είναι παράτυπη ή παράνομη.

Θλίψη εκφράζει η Hermes για το δυστύχημα στο αεροδρόμιο
Θλίψη και οδύνη εκφράζει η Hermes Airports για το δυστύχημα που σημειώθηκε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ένα άτομο.

Σε γραπτή ανακοίνωσή της η Hermes Airports «επιβεβαιώνει ότι χθες βράδυ γύρω στις 9:30 σημειώθηκε δυστύχημα στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας. Το δυστύχημα το οποίο αφορούσε σύγκρουση μεταξύ βυτιοφόρου οχήματος μεταφοράς πόσιμου νερού και ιδιωτικού αεροσκάφους, κατέληξε στο θανάσιμο τραυματισμό ενός προσώπου».

Η Hermes Airports εκφράζει «τη θλίψη και την οδύνη μας για το περιστατικό. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια του θύματος. Τα αίτια του δυστυχήματος θα διερευνηθούν και θα ανακοινωθούν αργότερα από τις αρμόδιες υπηρεσίες» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Hermes Airports...
http://lemesospress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: