29.12.12

Πλούσια έσοδα για παράνομο καζίνο...

Τα μόνα μαγαζιά που έχουν έσοδα στην σύγχρονη Ελλάδα, είναι αυτά που προσφέρουν… παράνομο τζόγο! Δεν είναι τυχαίο ότι στην καφετέρια που έκαναν έφοδο οι... αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας έχοντας πληροφορίες ότι διεξάγονταν παράνομα τυχερά, κατέσχεσαν 3.786 ευρώ!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 26χρονη Ρουμάνα προσωρινά υπεύθυνη και μια 24χρονη Ελληνίδα υπάλληλο, ενώ αναζητούν τον 32χρονο ιδιοκτήτη που απουσίαζε. Συνελήφθησαν, ακόμη δύο Έλληνες θαμώνες ηλικίας 38 και 42 χρόνων, που συμμετείχαν στα παράνομα παιχνίδια. Στο κατάστημα κατασχέθηκαν 14 υπολογιστές με πλήρη εξοπλισμό, τρεις κάμερες, δύο στεφάνια και δυο ξύλινα καπάκια τραπεζιών με επένδυση τσόχας, επτά τσόχες, 39 τράπουλες, τέσσερα ζάρια, 50 μάρκες και δύο τετράδια με σημειώσεις όπου αναγράφονταν ονόματα, χρηματικά ποσά και έσοδα του καταστήματος. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

*** Στο Ρέθυμνο, συνελήφθη η 39χρονη Ρωσίδα υπεύθυνη ενός καφενείου στο οποίο τρεις υπολογιστές έπαιζαν το απαγορευμένου παιχνίδι «πόκερ», όταν προσπάθησε να καθυστερήσει τον έλεγχο κλειδώνοντας την κεντρική είσοδο και απενεργοποιώντας με τηλεχειριστήριο τον κεντρικό server! Οι υπολογιστές κατασχέθηκαν μαζί με 718 ευρώ και δύο τηλεχειριστήρια και η αλλοδαπή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ ο 44χρονος ιδιοκτήτης αναζητείται.

*** Στον Ορχομενό Βοιωτίας, αστυνομικοί της Ασφαλείας Λιβαδειάς έκαναν έλεγχο σε ένα σφαιριστήριο και κατέσχεσαν δύο ηλεκτρονικά παιχνιδομηχανήματα που έπαιζαν τα απαγορευμένα τυχερά παιχνίδια «φρουτάκια» και «τρίλιζα». Ο 41χρονος Ρουμάνος ιδιοκτήτη και ο 18χρονος ομοεθνής προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς, ενώ κατασχέθηκαν 65 ευρώ.

*** Στο Καπαρέλλι Βοιωτίας, αστυνομικοί της Ασφαλείας Θηβών συνέλαβαν την 29χρονη ιδιοκτήτρια μιας καφετέριας και την 15χρονη Αλβανίδα προσωρινά υπεύθυνη επειδή λειτουργούσαν δύο σταθερούς υπολογιστές και έναν φορητό με το τυχερό παιχνίδι «book fra». Μαζί τους οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών και ένας 44χρονος που έπαιζε το παράνομο παιχνίδι, ενώ κατασχέθηκαν οι υπολογιστές και 190 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: