11.12.12

Νικολόπουλος: Δεν προσχωρώ στο κόμμα με τον Καμμένο...

Διευκρινίσεις παρείχε σήμερα, σε ό,τι αφορά τις πολιτικές διεργασίες ανάμεσα στο Χριστιανοδημοκρατικό Κίνημα και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος.
Μιλώντας στα ερτζιανά, ο πρώην υφυπουργός Εργασίας διευκρίνησε πως...
δεν υπάρχει καμία περίπτωση «απορρόφησης» του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος, όπως και καμία ένταξη του ιδίου σε οιονδήποτε πολιτικό σχηματισμό.

«Δεν προσχωρούμε ούτε σήμερα ούτε αύριο σε κανένα πολιτικό σχηματισμό. Δεν επιδιώκουμε μία ευκαιριακή συνεργασία», τόνισε ο αχαιός βουλευτής, όμως, όπως υποστήριξε, «πιστεύουμε στις ενωμένες πατριωτικές δυνάμεις του ελληνισμού της περηφάνιας και της αξιοσύνης, απέναντι στην πολιτική της υποτέλειας και των ατέρμονων και αναποτελεσματικών θυσιών του λαού».

«Ναι, μοιράζομαι αγωνίες, απόψεις και σκέψεις με τον παλιό συνάδελφο στη Βουλή και φίλο Π. Καμμένο, αλλά και με πολλούς άλλους που συμμετέχουν πρωταγωνιστικά στην πολιτική σκηνή, προβληματισμούς, σκέψεις, αγωνίες μα προπαντός σχέδια δράσης με γνώμονα το εθνικό και λαϊκό συμφέρον υπηρετώντας το πατριωτικό και δημοκρατικό μας καθήκον», σημείωσε ο κ. Νικολόπουλος, υπογραμμίζοντας πως καταστάλσγμα όλων αυτών των ζυμώσεων είναι η ανάγκη δημιουργίας «μιας μεγάλης δημοκρατικής πατριωτικής συμμαχίας, που θα την συγκροτήσουν εκείνες οι πολιτικές δυνάμεις που πάνω από όλα βάζουν το συμφέρον των Ελλήνων και της πατρίδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: