16.10.12

Επίτιμος καθηγητής Ρουμανίας ο Π. Κυριακίδης...



...παρουσία Κεδίκογλου και απλήρωτων εργαζομένων!...
Παρασκευή βράδυ στον 7 όροφο του ΡΕΑ μαιευτηρίου στη Συγγρού ο κ. Πέτρος Κυριακίδης αναγορεύεται επίτιμος καθηγητής ιατρικής, από το πανεπιστήμιο Τίτου Μαιορέσκου της Ρουμανίας.

Μάλιστα για τον σκοπό αυτό, ταξίδεψε από... τη Ρουμανία στην Ελλάδα ο πρύτανης του πανεπιστημίου, αντί να συμβεί το αντίστροφο όπως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις! Ίσως όμως να έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα στον κ. Π. Κυριακίδη λόγω των δανείων από τον κ. Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Στο γεγονός λέγεται ότι υποχρεώθηκαν να παραστούν εργαζόμενοι και δημοσιογράφοι – όλοι απλήρωτοι – των εκδόσεων της ΝΕΠ! Συντονιστής της εκδήλωσης, ο παρουσιαστής και διευθυντής ειδήσεων του Flash 96, Ηλίας Παπανικολόπουλος.

Στην εκδήλωση ο κ. Πέτρος Κυριακίδης ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ιδρύσει έδρα Φαρμακευτικής στο Ρουμανικό Πανεπιστήμιο, ενώ επίσης ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με τον ρώσο νομπελίστα Ζόρες Ιβάνοβιτς Αλβέροφ σε πειράματα για την επιρροή της ενέργειας στο σώμα, (αλήθεια, πότε θα τα προλάβει όλα αυτά)! Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων παρέστη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος ως γνωστόν έχει άριστες σχέσεις με τη Μόσχα. Αναρωτιέται όμως κανείς, δεν γνωρίζει ο κ. Κεδίκογλου που τίμησε με την παρουσία του τον εκδότη ότι οι εργαζόμενοι των εκδόσεων του είναι απλήρωτοι; Αγνοεί τις σχετικές ανακοινώσεις των σωματείων; Άραγε θα συμπαρασταθεί με τον ίδιο τρόπο και στους εργαζόμενους του κ. Πέτρου Κυριακίδη που θα διαμαρτύρονται αύριο έξω από τα βιβλιοπωλεία του για τα δεδουλευμένα τους;

Διότι αν καταλάβαμε σωστά από τις ανακοινώσεις στην εκδήλωση της περασμένης Παρασκευής, ο κ. Κυριακίδης προφανώς κλείνει τα ΜΜΕ και επιστρέφει στα φαρμακευτικά, με έδρες φαρμακευτικής και εργοστάσια φαρμάκων στο εξωτερικό! Ή μάλλον πιο σωστά, θα συνεχίσει να εμπλέκεται με τα ΜΜΕ, αλλά στις χώρες πλέον που θα δραστηριοποιηθεί! Αφού όταν ο κ. Λαυρέντης Λαυρεντιάδης ετοίμαζε την εγκατάστασή του στο Λονδίνο, ο κ. Κυριακίδης έλεγε σε γνωστό υπουργό ότι θα αγοράσει και εκεί μια εφημερίδα! Άλλωστε κάπως έτσι πήγε και στην Κύπρο και πήρε μετοχές από τον ντόπιο επιχειρηματία Χατζηκωστή… Για να δούμε πού αλλού θα προλάβει να στήσει ο ίδιος ή οι άνθρωποί του media, κι όταν λέμε οι άνθρωποί του δεν εννοούμε αυτούς που βρίσκονται στη ΝΕΠ.

Η ΕΣΗΕΑ ακούει;

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: