12.10.12

Βάσια Παναγοπούλου: Είμαι Ελληνίδα και χριστιανή...


"Το έργο δεν έχει αναφορές στο ιστορικό πρόσωπο του Ιησού" ...

Με περικυκλωμένο το "Χυτήριο" και μάλλον έκρυθμη την κατάσταση (καθώς υπάρχουν ένθεν κακείθεν η Χρυσή Αυγή και οι άλλοι, με τα ΜΑΤ ανάμεσά τους) , η ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου βγήκε στο δελτίο της ΝΕΤ.
"Αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς είναι να γίνει η παράσταση (γύρω στις 11:00) . Το έργο παιζόταν για 7 μέρες το καλοκαίρι και...

οι παραστάσεις σταμάτησαν λόγω ζέστης. Δεν είχαν γίνει επεισόδια. Ούτε υπήρξε πρόβλημα με τους θεατές. Και εμείς προαναγγείλαμε τη συνέχιση της παράστασης για το χειμώνα" .
Η ηθοποιός ανέφερε πως η υπόθεση του έργου διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη και δεν υπάρχουν αναφορές στο ιστορικό πρόσωπο του Ιησού.
Και σχετικά με την παρουσία των οπαδών της (Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών) Χρυσής Αυγής, είπε "είμαι Ελληνίδα και χριστιανή και δεν επιτρέπω σε κανέναν να το αμφισβητεί, εμφανιζόμενος περισσότερο Έλληνας και χριστιανός από 'μενα" .
Η συνέντευξη στην Πηνελόπη Γαβρά έκανε πολλούς να αναπολήσουν τις καλές στιγμές με τη Στάη. Απόψε και με το συγκεκριμένο θέμα, σίγουρα, θα κεντούσε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: