1.7.12

O διάλογος Ντόρας - Καραμανλή στην ορκωμοσία...


"Ακολουθώ την τακτική σου... να μη μιλάω καθόλου"..

Το ότι είναι μια ωραία ατμόσφαιρα στη ΝΔ το ξέρουν οι πάντες. Πως η Ντόρα Μπακογιάννη δυσκολεύεται να...επανενταχθεί στο κόμμα που επέστρεψε μόλις λίγες μέρες πριν τις εκλογές είναι κάτι παραπάνω από... εμφανές. Ωστόσο, η κ.Μπακογιάννη φαίνεται πως ξέρει καλά ότι εκτός από τον 'παραδοσιακό' αντίπαλο Αντώνη Σαμαρά έχει απέναντί της και το...καραμανλικό σύστημα.

Και τούτο φάνηκε ξεκάθαρα την ημέρα της ορκωμοσίας της νέας Βουλής. Σύμφωνα με απολύτως έγκυρες πληροφορίες κι ενώ ο Καραμανλής όπως το συνηθίζει καθόταν στα 'ορεινά' πέρασε από μπροστά του η κ.Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά ούτε καν χαιρετήθηκαν, δεν αντάλλαξαν ούτε μία κουβέντα!
Στη συνέχεια όμως η κ.Μπακογιάννη ξαναπέρασε από το έδρανο που καθόταν ο πρώην πρωθυπουργός παρέα με άλλους βουλευτές και τότε ο κ.Καραμανλής τη ρώτησε : "Ντόρα τι κάνεις;". Εκείνη αντέδρασε αρχικά ψυχρά, αλλά στη συνέχεια τον χαιρέτισε και του είπε 'Καλά πρόεδρε, εσύ;'

-Πολύ καλά, εσύ πώς τα πάς; τη ρώτησε ο κ.Καραμανλής και εκεί η Ντόρα -κάτι που δεν ανέμενε κανείς- έδωσε μια απάντηση γεμάτη υπονοούμενα:

"Εγώ αποφάσισα να ακολουθήσω την επιτηχημένη τακτική σου. Να μην μιλάω καθόλου, αποδίδει'! ήταν η απάντησή της την οποία κι άκουσα τουλάχιστουν τρεις βουλευτές οι οποίοι και διέκριναν την αμηχανία και ο διάλογος σταμάτησε εν τη γενέσει του!
cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια: