1.7.12

Πρώην βουλευτές ψάχνουν απεγνωσμένα για δουλειά στο εξωτερικό...


Άλλοι επιδόθηκαν στη συγγραφή βιβλίων...
Στην αναζήτηση αγοράς εργασίας επέστρεψαν πρώην βουλευτές ή επικεφαλής ψηφοδελτίων που βρέθηκαν εκτός πολιτικού στίβου μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Άλλοι ψάχνουν για δουλειά στο εξωτερικό και άλλοι... κυριακάτικο Βήμα οι πρώην υπουργοί Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης, Νίκος Χριστοδουλάκης διδάσκουν σήμερα σε πανεπιστήμια και τον δρόμο τους ακολούθησε και η Λούκα Κατσέλη που επέστρεψε στην έδρα των Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Την ίδια ώρα οι πρώην υπουργοί Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου και Γιάννης Παπαθανασίου που δεν έχουν έδρα καθηγητή αναζητούν αλλού την τύχη τους. Ο κ.Παπακωνσταντίνου ετοιμάζεται να εκδώσει το βιβλίο του με τίτλο «Η κρίση για τα κράτη της Ευρώπης και ο ρόλος της Ελλάδας», ενώ ο κ.Παπαθανασίου ακούγεται ότι θα αναλάβει τις τύχες του ΟΠΑΠ.

Στη συγγραφεί το έριξε όμως και ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος έμεινε και αυτός εκτός Κοινοβουλίου και μάλιστα ετοιμάζει δύο βιβλία. Το ένα με τίτλο «Ο αυτοπροσδιορισμός της Κεντροδεξιάς» και το άλλο τιτλοφορείται «Εμπειρίες πολιτικής».

Τυχεροί ήταν οι Χρήστος Πρωτόπαπας, Δημήτρης Κουσελάς και ο Δημήτρης Καρύδης που επέστρεψαν στην Εθνική Τράπεζα.

Η κυρία Φώφη Γεννηματά ετοιμάζεται για τη θέση της επίσης στην τράπεζα (αν και ορισμένοι επιμένουν ότι μπορεί να συνταξιοδοτηθεί) και η κυρία Χρύσα Αράπογλου επανήλθε στην ΕΡΤ, αλλά δεν πρόκειται να λέει τις ειδήσεις.

thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: