1.6.12

«H χώρα θέλει μία κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης»...


«Η Ελλάδα, χωρίς να το καταλάβουμε, μπορεί να βρεθεί στο περιθώριο των εξελίξεων. Η χώρα θέλει μία κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης. Να υπάρξει συνεννόηση στην κορυφή, ώστε να... υπάρξει ομοψυχία στη βάση» είπε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, μιλώντας σε κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ ενόψει των εκλογών του 2012.

Ο κ. Παπαϊωάννου σημείωσε ότι, οδεύουμε στις πλέον κρίσιμες εκλογές που θα γνωρίσει ο τόπος μετά τον εμφύλιο, όπου κρίνεται το υπαρξιακό μέλλον της χώρας.

Υπογράμμισε ότι στις προηγούμενες εκλογές του Μαΐου το μήνυμα του ελληνικού λαού «αποτυπώνεται σε μία λέξη: συνεννοηθείτε για το καλό της πατρίδας». Τόνισε επίσης πως «καταγγελία του μνημονίου σημαίνει επιστροφή στην κατοχική δραχμή, όχι στη δραχμή που ξέραμε. Επαναδιαπραγμάτευση γίνεται κάθε τρεις μήνες. Πρέπει να πάμε όλοι μαζί και η Ν.Δ., και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜΑΡ. Να βρούμε τον ελάχιστο κοινό παρανομαστή, πρέπει να σωθεί η Πατρίς, να σωθούν οι Έλληνες, η κατάσταση είναι δραματική, να μην εξελιχθεί σε τραγωδία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: