1.6.12

Σάλος στο διαδίκτυο, από την επιστολή Τζήμερου στην "εξοχοτάτη"...


Τα γυρνάει τώρα...
Μια επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος της «Δημιουργίας, Ξανά!» πριν από επτά μήνες στην «Εξοχότατη» -όπως την αποκαλεί- καγκελάριο της Γερμανίας, προκάλεσε χτες σάλο στο διαδίκτυο μετά τη δημοσιοποίησή της από τον ίδιο τον Θάνο Τζήμερο.

Η ... αιτία ήταν ότι στην επίμαχη επιστολή, ο Θάνος Τζήμερος περιγράφει με τα μελανότερα χρώματα την κατάσταση της χώρας. Όπως γράφει στην Ελλάδα έχει δημιουργηθεί ένας καφκικός μηχανισμός: «το διεφθαρμένο, σπάταλο, και εχθρικό σε κάθε προσπάθεια παραγωγής, κράτος» και καταγράφει τα σκάνδαλα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον Άκη Τσοχατζόπουλο. Παράλληλα αναφέρεται στα χιλιάδες αυθαίρετα και την εκτεταμένη -όπως γράφει- φοροδιαφυγή τονίζοντας επιπλέον ότι «το 85% των φόρων καταλήγουν σε παράνομους διορισμούς σπατάλες και μίζες».

Ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά», φτάνει στο σημείο να λέει στην κ. Μέρκελ ότι αν ήταν στη θέση της θα είχε πει «να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα» ευχαριστώντας την που δεν το έχει κάνει.

Τζήμερος: Δεν εννοούσα τη χώρα, αλλά τις πολιτικές

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι μετά τον σάλο που ξεσήκωσε η δημοσιοποίηση της επιστολής και ιδιαίτερα η έκφραση «να πάει στο διάολο η απαίσια χώρα», ο κ. Τζήμερος έσπευσε να δηλώσει ότι δεν εννοούσε την Ελλάδα ως χώρα αλλά «τους πολιτικούς και τις πολιτικές που έφεραν την Ελλάδα σ' αυτή την κατάσταση» ενώ υπαινίχθηκε σκοπιμότητα για τη δημοσιοποίησή της τώρα, λίγες μέρες πριν τις εκλογές.

iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια: