28.3.12

Ο Σιούφας και το… mea culpa του Καραμανλή!...


Έπεσε κεραυνός στο κεφάλι μου. Ίλιγγος με έπιασε όταν άκουσα ότι τελικά ο Δημήτρης Σιούφας δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές! Είναι βέβαιον ότι ο προβληματισμός και του εκλογικού σώματος θα είναι μεγάλος και η Καρδίτσα θα βυθιστεί σε βαρύ πολιτικό πένθος. Ο γίγαντας της πολιτικής φεύγει και...
μας αφήνει ένα τεράστιο κενό. Άλλωστε αυτός ήταν ο εκφραστής του… κενού!

Αυτός υπήρξε ο μεγάλος εμπνευστής πολλών επιλογών του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Μια από αυτές είναι το περιβόητο mea culpa το οποίο αναφώνησε ο τότε πρωθυπουργός στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ για την υπόθεση Βατοπεδίου!

Έτσι και ο Κώστας Καραμανλής εξετέθη ανεπανόρθωτα και τον Ρουσόπουλο «άδειασαν» και έβγαλαν εκτός πολιτικής. Μιλάμε δηλαδή για πανέξυπνες κινήσεις οι οποίες οδήγησαν αργότερα την Κυβέρνηση Καραμανλή στον μεγάλο… θρίαμβο των εκλογών του 2009!

Μάλιστα- όπως μου είπε ένας πρώην βορειοελλαδίτης βουλευτής- ο Σιούφας ήταν αυτός που ακόμα και με τις επιτροπές της Βουλής έπαιζε τα δικά του πολιτικά παιχνίδια με αποτέλεσμα να αποδυναμώσει την «καραμανλική» ομάδα. Προφανώς ο άνθρωπος το έκανε για το καλό της πατρίδας γιατί έβλεπε ότι η Κυβέρνηση δεν «τραβάει» και επέλεξε να της τράβηξε κι αυτός το χαλί για να την σωτηρία του έθνους!

Είναι πολλά, είναι πολλά Δημήτρη μου αλλά θα έλθει η ώρα να βγούνε στην φόρα από εκείνους που ξέρουν καλά το παρασκήνιο… Το εύχομαι ολόψυχα.


Άρτεμις Παραδείσου
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: