1.3.12

Σύλληψη γνωστού γιατρού του Λαϊκού για φακελάκι!...


Ένας 52χρονος αγγειοχειρουργός του «Λαϊκού» νοσοκομείου συνέληφθη για παθητική δωροδοκία ύστερα από καταγγελία που έγινε εις βάρος του αλλά και επιχείρηση της αστυνομίας με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλαν τα παιδιά του 82χρονου ασθενούς στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., ο ...
αγγειοχειρουργός απαίτησε χρηματικό ποσό, το ύψος του οποίου.....
δεν προσδιόρισε αρχικά, για τις παρασχεθείσες στον πατέρα τους ιατρικές υπηρεσίες, ενώ έκανε «εικονική» εισαγωγή στον ασθενή πέντε μέρες πριν την κανονική.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιατρός απαίτησε, πέρα από το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ που του είχε αρχικά δοθεί ως «φακελάκι» από τα παιδιά του ηλικιωμένου ασθενούς, αντίστοιχο ποσό, το οποίο θα παραλάμβανε μετά την κοπή των ραμμάτων του 82χρονου.

Σε προκαθορισμένο ραντεβού στο γραφείο του αγγειοχειρουργού στο «Λαϊκό», οι συγγενείς του ασθενούς παρέδωσαν στο γιατρό το ποσό των 300 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων που είχαν αναπτυχθεί στους χώρους του Νοσοκομείου βρέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό και ο 52χρονος γιατρός συνελήφθη για να οδηγηθεί αργότερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών με την κατηγορίας της παθητικής δωροδοκίας κατ' εξακολούθηση...

iatropedia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: