1.2.12

Αιχμές Παναγιωτακόπουλου για το deal Βενιζέλου - Λοβέρδου...


«Τα τελευταία δύο χρόνια «καταφέραμε» να διαλύσουμε κάθε έννοια κοινωνικής συμμαχίας που με κόπο είχαμε χτίσει το προηγούμενο διάστημα», αναφέρει σε δήλωσή του ο Γ.Παναγιωτακόπουλος, μέλος του Π.Σ. του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ Παναγιωτακόπουλος ανέφερε πως ... «καταφέραμε να οδηγήσουμε έναν εκλεγμένο Πρωθυπουργό στην παραίτηση και κατά παράβαση κάθε έννοιας δημοκρατίας οδηγηθήκαμε στην Κυβέρνηση που μας επέβαλαν οι δανειστές, βαφτίζοντας «κατάλληλο» έναν άνθρωπο που καμία σχέση δεν έχει με την πολιτική και παράλληλα οδηγηθήκαμε σε μια συνεργασία με την ακροδεξιά του κ. Καρατζαφέρη».

Επίσης, συνέχισε εξηγώντας πως «σήμερα δυστυχώς, προσπαθώντας ο καθένας να αποτινάξει τις ευθύνες που τον βαραίνουν, προσπαθώντας να διασφαλίσει το δικό του ρόλο την επόμενη ημέρα, με δηλώσεις, τακτικισμούς και απίστευτο λαϊκισμό, οδηγείτε και την παράταξη στη διάλυση και την απαξία», προσθέτοντας ότι «δεν έχετε αυτό το δικαίωμα. Γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ένας συνασπισμός προσώπων, που αγωνιούν για το προσωπικό τους μέλλον».

Όσον αφορά στο τί πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα στο ΠΑΣΟΚ, ανέφερε πως: «Απαιτείται σοβαρότητα, υπευθυνότητα, αντίληψη της κρισιμότητας της κατάστασης και υπέρβαση της στενής ατομικής λογικής του καθένα», ενώ κατέληξε: «Κρίνεστε από τη στάση σας, κρίνεστε από τα έργα σας, κρίνεστε από το λαό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: