1.2.12

Απάντηση ΠΟΣΠΕΡΤ σε Μόσιαλο...


Κύριε Μόσιαλε,
Βαλθήκατε πάλι να μας κάνετε να χάσουμε την ώρα μας. Κατά καιρούς το ίδιο κάνει και ο κύριος Μανδραβέλης κι αναρωτιόμαστε, “τι σόι δίαυλο επικοινωνίας έχουν αυτοί οι δύο;”
Λέτε ότι με τις αποφάσεις του ΔΣ της ΕΡΤ διατηρείται το περιοδικό ραδιοτηλεόραση, που δεν καλύπτει καμιά ανάγκη στο χώρο. Αμ δεν είναι αυτό. Είναι ότι...
άμα κλείσει, θα ευνοηθούν όσοι θέλουν να εκδώσουν ένα παρόμοιο έντυπο. Ξέρετε κανέναν απ’ αυτούς; Κι επειδή αφορίζετε πολύ εύκολα ένα έντυπο που εκδίδεται από το 1939, εξ ίσου εύκολα μπορούμε κι εμείς να ρωτήσουμε: Νομίζετε ότι η αφεντιά σας καλύπτει κάποια συγκεκριμένη ανάγκη στο χώρο της πολιτικής;

Λέτε ότι στην περίπτωση των ελληνικών ΜΜΕ, επιβεβαιώνεται ο κανόνας ότι όσα περισσότερα ξοδεύει κανείς στο ελληνικό δημόσιο, τόσο λιγότερα ποιοτικά και ποσοτικά αποτελέσματα έχει.
Κάτι τέτοια λέει και ο ΣΚΑΪ. Ξέρουμε, ξέρουμε εσείς δεν έχετε καμιά σχέση με αυτόν. Εμείς από την πλευρά μας λέμε: Πολύ σωστός ο παραπάνω δικής σας εμπνεύσεως κανόνας και ισχύει σε αντίθεση με ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ και ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ των υπηρεσιών που μας χαρίζουν πολλοί Έλληνες πολιτικοί. Κι αν δεν μας πιστεύετε ρωτήστε την άποψη των πολιτών γι’ αυτούς τους πολιτικούς.

Κάνετε εκτενείς αναφορές στα όσα συμβαίνουν στα δημόσια Η-ΜΜΕ των άλλων Ευρωπαϊκών χωρών. Ορθά κοφτά σας λέμε ότι δεν σας πιστεύουμε. Πρώτον διότι εμείς ξέρουμε άλλα και δεύτερον διότι σας πιάσαμε να ψεύδεστε ασύστολα όταν στη συνέντευξη που δώσατε στην ΕΡΤ, ψευδώς ισχυριστήκατε ότι το BBC έχει μόνο δύο κανάλια, ενώ έχει οχτώ. Τότε σας είχαμε πεί: “Επομένως λέγοντας ότι το BBC έχει μόνο δύο εθνικά τηλεοπτικά κανάλια, ή έχετε άγνοια, ή ψεύδεστε, ή θέλετε να εξυπηρετήσετε άλλα συμφέροντα. Σας ρωτούμε ευθέως κύριε Μόσιαλε: Ποιο από τα παραπάνω τρία ενδεχόμενα συμβαίνει; (χωρίς να αποκλείουμε και κάποιους συνδυασμούς ανάμεσά τους).
Πηγή πληροφοριών: ιστοσελίδα BBC: http://www.bbc.co.uk/aboutthebbc/purpose/what.shtml

Λέτε ότι πρέπει να υπενθυμιστεί στους συνδικαλιστές, ότι η ΕΡΤ ανήκει στον Ελληνικό λαό κι όχι σε αυτούς. Κι εμείς απ’ την πλευρά μας λέμε ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες κι όχι σε μια δράκα αλητών της πολιτικής που τη μετέτρεψαν σε περίγελο του κόσμου και τώρα μας νουθετούν κι από πάνω. Κι αν ως συνδικαλιστές φταίμε για όσα μας κατηγορείτε για την ΕΡΤ, τότε τι να πούμε εμείς γι’ αυτούς τους πολιτικούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα μας;
Κι εσείς απ’ όσο θυμόμαστε πολιτικός δεν είστε; Και μάλιστα διορισμένος;

Για να τελειώνουμε (άλλωστε δεν αξίζει να ξοδεύουμε το χρόνο μας) και για να σας δώσουμε ένα αντίστοιχο της δικής σας συμπεριφοράς, που επιμένετε να παριστάνετε τον γνώστη σε θέματα τηλεόρασης, σας λέμε ότι κάνετε το ίδιο με έναν δικηγόρο που επιμένει να έχει άποψη σε θέματα καρδιοχειρουργικής, επειδή έχει παρακολουθήσει ένα δίωρο σεμινάριο για πρώτες βοήθειες. Χώρια ότι αποδεικνύεστε και πολύ μεγαλόψυχος επιμένοντας να αντιμάχεστε με αξιοθαύμαστο πείσμα κάθε διαφορετική άποψη από τη δική σας. Τόσο όταν αναλάβατε τις τύχες της ΕΡΤ, “χτυπώντας” τον προκάτοχό σας κύριο Χυτήρη που υποστήριζε την αναγκαιότητα της ύπαρξής της, όσο και τώρα που προφανώς για δικούς σας αλλά απόκρυφους λόγους, χτυπάτε τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, επιθυμώντας το θάνατό της, προς όφελος όσων θέλουν να μας στουμπώσουν τούρκικη, βραζιλιάνικη και αμερικάνικη υποκουλτούρα.
Ε, σε τέτοιες ορέξεις θα μας βρίσκετε απέναντί σας εσείς και όποιος άλλος σκέφτεται σαν εσάς .
Η ΕΡΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ Κ. ΜΟΣΙΑΛΕ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !

Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση. Και επί τη ευκαιρία, μήπως έχετε να μας πείτε τίποτα για το λαθρεμπόριο πετρελαίου στην Ελλάδα; Σας ρωτάμε διότι δεν μπορεί, εσείς που φαίνεται ότι τα ξέρετε όλα, κάτι θα ξέρετε και γι΄αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: