2.1.12

Γ. Παπανδρέου: «Παραμένω διεκδικητής της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ» ...


Σε σκωτσέζικο ντους έχει υποβάλλει τους δελφίνους, αλλά και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου που τα σενάρια και οι διαρροές μέσω... στενών του συνεργατών επανέρχονται και τον θέλουν αυτή τη φορά να δίνει τη δυναμικά τη μάχη για την προεδρία του κόμματος.

Το αρχικό σενάριο της διαρχίας είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι ο Παπανδρέου θέλει να υιοθετήσει ως ύστατη λύση σε μια ενδεχόμενη συμφωνία – για πολλούς ήδη έχει κλείσει- με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ο Γιώργος δηλώνει στο στενό του περιβάλλον και … εντέχνως διαρρέεται ότι θα παραμείνει διεκδικητής της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, καθώς εκτιμά ότι το κόμμα πάνω απ’ όλα έχει ανάγκη από την ενότητα και από την ομαλή λειτουργία στους κόλπους του, αφού ο κίνδυνος της διάσπασης είναι πιο έντονος από ποτέ.

Πηγές αναφέρουν ότι στο πολιτικό συμβούλιο δεν αναμένεται να ανοίξει πλήρως τα χαρτιά του, ούτε να αναφέρει το σενάριο της διαρχίας, τουλάχιστον ως δική του πρόθεση. Ωστόσο, θα κάνει σαφές πια ότι θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή και ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Στ.Νοβ.
apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: