1.1.12

Τη Δευτέρα η δωρεάν διανομή δελτίων θεάματος ...


Τη Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012, πρόκειται να ξεκινήσει η δωρεάν διανομή 120.000 δελτίων θεάματος, χειμερινής περιόδου 2012, συνολικής δαπάνης 1.700.000 ευρώ, στους δικαιούχους των ... παροχών του νομού Αττικής, κατόπιν απόφασης του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Εργατικής Εστίας.
Καθημερινά από 08.00 το πρωί μέχρι 14.30 το μεσημέρι από τα γραφεία διανομής του ΟΕΕ στην Αττική θα παρέχονται τα δελτία θεάματος μέχρι εξάντλησής τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγησή τους αποτελεί η πραγματοποίηση 100 ημερών εργασίας το 2011.

Όσον αφορά στους συνταξιούχους πρέπει να έχουν συμπληρώσει 4.050 ημέρες εργασίας και να είναι δικαιούχοι των παροχών του Οργανισμού.

Για τις παιδικές σκηνές, τα δελτία θεάματος θα διατεθούν σε προστατευόμενα μέλη των δικαιούχων παροχών ΟΕΕ, ηλικίας από 3-10 ετών.Τα δικαιολογητικά που πρέπει να παρουσιάσουν οι εργαζόμενοι είναι το ατομικό και οικογενειακό βιβλιάριο ασθενείας, εφόσον προστατεύουν μέλη, η αστυνομική ταυτότητα καθώς και το εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος οικονομικού έτους 2011.

Οι συνταξιούχοι οφείλουν να παρουσιάσουν την αρχική απόφαση σύνταξης, το ατομικό και το οικογενειακό βιβλιάριο ασθενείας, εφόσον υπάρχει, την αστυνομική ταυτότητα και το εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος οικονομικού έτους 2011Για πρώτη φορά, μέσω μηχανογραφικού συστήματος θα πραγματοποιηθεί η καταχώρηση στην υπηρεσία των δικαιούχων και των δελτίων θεάματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: