2.1.12

Όργιο κρουσμάτων παιδεραστίας στην Κρήτη...


Νέο κρούσμα ασέλγειας σε ανήλικο κλονίζει την τοπική κοινωνία της Κρήτης ένα μήνα περίπου έπειτα από την συγκλονιστική αποκάλυψη της σύλληψης του Νίκου Σειραγάκη, του 47χρονου προπονητή και γυμναστή σε σχολείο του Ρεθύμνου, ο οποίος πιάστηκε επ’αυτοφώρω στο κρεβάτι του σπιτιού του με...

δύο ανήλικα αγόρια.



Τα ξημερώματα, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, συνελήφθη ένας 62χρονος από τη Μεσαρά στο Ηράκλειο, ο οποίος φέρεται να έχει ασελγήσει σε βάρος ανήλικου παιδιού, ηλικίας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από 10 έως 12 ετών.

Συγκεκριμένα, ο 62χρονος βρίσκονταν καλεσμένος για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς σε σπίτι συγγενικού τους προσώπου.

Xωρίς να γίνει αντιληπτός από τους γονείς και τους υπόλοιπους καλεσμένους, μπήκε στο υπνοδωμάτιο που είχε ξαπλώσει η ανήλικη κοπέλα και δε δίστασε να την παρενοχλήσει.

Το κορίτσι φανερά φοβισμένο κάλεσε σε βοήθεια τους γονείς του, που έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Αμέσως κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία, που έφτασε στο σπίτι όπου διαδραματίστηκε το συμβάν και συνέλαβε τον ηλικιωμένο άντρα.

Η σύλληψη του 62χρονου έχει προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία σε ολόκληρο το νησί αφού μέσα σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα, αποκαλύφθηκαν τρεις υποθέσεις ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων.

Όσον αφορά στο τρίτο κρούσμα πρόκειται για την περίπτωση ενός 50χρονου άντρα, ο οποίος είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις εναντίον δύο 14χρονων κοριτσιών.

Μάλιστα ο άνδρας μεταφέρθηκε μέσα στο σπίτι του στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και παρουσία του εισαγγελικού λειτουργού, άρπαξε ένα μαχαίρι και αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα, καθώς και στην περιοχή του λαιμού, με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγες ώρες αργότερα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου νοσηλεύονταν φρουρούμενος.

Αναφορικά με τις λεπτομέρειες σχετικά με τη σύλληψη του 62χρονου Ηρακλειώτη, αναμένεται να δοθούν στο φως της δημοσιότητας τις επόμενες ώρες...

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: