1.12.11

Φαγωμάρα στη ΝΔ για την τοποθέτηση Καψή ...


To παρασκήνιο και ο ρόλος της Μιχαλακοπούλου...
Με το άκουσμα της είδησης της υπουργοποίησης του Παντελή Καψή, ξαναφούντωσε η φαγωμάρα στη λεωφόρο Συγγρού. Βλέπετε ορισμένοι στη ΝΔ αρνούνται να ξεχάσουν την παρομοίωση του Κ. Καραμανλή με την κλωνοποιημένη Ντόλυ στο πρωτοσέλιδο των Νέων υπό τη διεύθυνση του Παντελή Καψή! Και αδυνατούν να κατανοήσουν την αψυχολόγητη κίνηση του Αντώνη Σαμαρά να αποδεχθεί στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου τον Παντελή Καψή που ως διευθυντής των εφημερίδων του ΔΟΛ, «καθύβριζε» όπως οι ίδιοι λένε χαρακτηριστικά το κόμμα της ΝΔ με κάθε ευκαιρία!
Πάντως για την ιστορία και επειδή ακούγονται πολλά για το παρασκήνιο της υπουργοποίησης του δημοσιογράφου, να θυμίσουμε ότι ανέκαθεν η σχέση του με τον Σταύρο Ψυχάρη ήταν πολύ κακή. Μάλιστα όσο ζούσε ο Χρήστος Λαμπράκης, ο Ψυχάρης δεν τολμούσε να τον αγγίξει, αφού τελούσε υπό την προστασία του! Με το που πέθανε όμως, ο νέος ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης αποκάλυψε τις προθέσεις του, μετακινώντας τον διαρκώς, μέχρι που στο τέλος τον «άδειασε» ολοκληρωτικά! Για αυτό όσοι αναζητούν την δίοδο των διαπλεκομένων της Μιχαλακοπούλου με τη Συγγρού, ας την αναζητήσουν απευθείας στην σχέση Ψυχάρη – Σαμαρά, όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν και συγκεκριμένα όταν σας γράψαμε πρώτοι από όλους (πριν λίγους μήνες) ότι ο διπλωμάτης υιός θα τοποθετηθεί σε θέση δίπλα στον πρόεδρο του κόμματος. Η περίπτωση Καψή είναι λίγο διαφορετική!

Ο Καψής, ο Γιαννίτσης και ο Παπαδήμος
Για αυτό το παρασκήνιο της τοποθέτησης του Παντελή Καψή στη νέα κυβέρνηση Παπαδήμου, ας αναζητηθεί καλύτερα στη σχέση του δημοσιογράφου με τον υπουργό Εσωτερικών, Τάσο Γιαννίτση. Και στη σχέση του τελευταίου με τον πρωθυπουργό Παπαδήμο! Θυμίζουμε ότι ο Τάσος Γιαννίτσης έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του ΔΟΛ, ενώ διατηρούσε και διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με τον πρώην διευθυντή και νυν κυβερνητικό εκπρόσωπο. Επίσης στην ανάλυσή σας κρατείστε ότι Γιαννίτσης ήταν προσωπική επιλογή του Παπαδήμου, αφού η φιλία τους μετράει χρόνια και στην πραγματικότητα αποτελεί τον πλέον έμπιστο του στο κυβερνητικό σχήμα.
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: