1.12.11

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ η δικογραφία της "κάθαρσης" του ελληνικού ποδοσφαίρου;...


ΠΕΡΙΕΡΓΑ τα όσα διαρρέονται από δικαστικές πηγές για τα ΣΤΗΜΕΝΑ...


Σύμφωνα με πληροφορίες, που εδώ και λίγα 24ωρα κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία και διαρρέονται μάλιστα από δικαστικές πηγές, το σύνολο του... υποκλαπέντος υλικού θεωρείται ΑΚΥΡΟ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αυτό συμβαίνει διότι δεν τηρήθηκαν οι βασικές αρχές του νόμου 2225 του 1994, άρθρο 5, παράγραφος 5, αφού, όπως τονίζουν, πρόκειται για υποκλοπές σε λευκές κόλες χαρτί χωρίς αρίθμηση, ανυπόγραφες, χωρίς συνοδευτικές εκθέσεις και δίχως την συνοδεία γνήσιων, αλλά αντίγραφων, CD's, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με το Νόμο. Λόγω όλων των παραπάνω, οι ίδιες πηγές διαπιστώνουν ότι, κανένα δικαστήριο δεν μπορεί να λάβει υπόψη το εν λόγω υλικό.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, συνεχίζουν οι ίδιες δικαστικές πηγές, τότε γίνεται αντιληπτό πως όλη η διαδικασία είναι άκυρη και πάσχει, αφού έχουν γίνει σωρεία παραλείψεων. Γεννιούνται μάλιστα ερωτήματα προς την Εισαγγελία, όπως: Γιατί δεν ακολουθήθηκε η διαδικασία που προβλέπει ο Νόμος και συγκεκριμένα:

1. Ποιός αποφάσισε και με ποιό δικαίωμα να γίνει επιλεκτική απομαγνητοφώνηση;
2. Ποιά ήταν τα κριτήρια επιλογής;
3. Με ποιά εχέγγυα έγινε αυτή η επιλογή;
4. Ποιά υπηρεσία ή ποιά πρόσωπα αποφάσισαν ποιές συνομιλίες θα μπουν στη δικογραφία και ποιές όχι (ίσως για να καλύψουν κάποιοι άλλα πρόσωπα);
5. Πού είναι οι εκθέσεις της ΕΥΠ; Γιατί δεν βρίσκονται στην δικογραφία, όπως προβλέπεται από το Νόμο;

Είνα ξεκάθαρο, τέλος, καταλήγουν, οι ίδιες πάντοτε δικαστικές πηγές, ότι δεν ακολουθήθηκε η σωστή διαδικασία από την Εισαγγελία, όπως περιγράφεται στις διατάξεις του Νόμου.

Αν όλα τα παραπάνω, που διαρρέουν δικαστικές πηγές και ΠΡΟΣΟΧΗ εδώ και λίγα 24ωρα, κυκλοφορούν σε αρκετά δημοσιογραφικά γραφεία, ισχύουν και επιβεβαιωθούν, τότε δεν μιλάμε απλά για ένα ΦΙΑΣΚΟ, αλλά... Θα επανέλθουμε σύντομα...!!!
e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: