29.12.11

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Διόνυσο και Κηφισιά...


Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εργασιών κατασκευής αγωγού αποχέτευσης ομβρίων, θα πραγματοποιηθούν στον Διόνυσο και την Κηφισιά, για το χρονικό διάστημα από 29-12-2011 έως και 15-2-2012, καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι ρυθμίσεις θα...
γίνουν στους παρακάτω δρόμους:

α) Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κηφισιά της Λ. Θησέως, στο τμήμα της από την οδό Μαβίλη έως την οδό Λεύκης, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου. Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται στο συγκεκριμένο τμήμα και προς τις δύο κατευθύνσεις από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος (ρεύμα κυκλοφορίας προς Σταμάτα) εναλλάξ, με την τοποθέτηση και λειτουργία προσωρινού φωτεινού σηματοδότη.

β) Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων και στις δύο πλευρές της Λ. Θησέως, στο τμήμα της από την οδό Μαβίλη έως την οδό Λεύκης.

γ) Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας σε σαράντα (40) χλμ./ ώρα στη Λ. Θησέως, στο τμήμα της από την οδό Μαβίλη έως την οδό Λεύκης.

Η τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την οδική σήμανση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: