1.12.11

ΝΔ: Θα καταργήσουμε τις ανήθικες κομματικές μεθοδεύσεις της εφεδρείας...


Για μεγάλο πολιτικό και ηθικό ζήτημα κάνει λόγο η ΝΔ, δια του εκπροσώπου της, Γιάννη Μιχελάκη, ξεκαθαρίζοντας πως οι ανήθικες κομματικές μεθοδεύσεις δεν γίνονται ανεκτές και θα καταργηθούν.
Ο «γαλάζιος» εκπρόσωπος επισημαίνει πως οι εμπνευστές του σχετικού νόμου αφού ...

εξαίρεσαν από την εφεδρεία, όχι μόνον τους Γενικούς Διευθυντές, αλλά και τους Αναπληρωτές Γενικούς Διευθυντές -θέσεις δηλαδή που δεν αναγνωρίζονται από το δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα- έσπευσαν να καλύψουν τις θέσεις αυτές με υπαλλήλους της αρεσκείας τους. Επιπλέον, παρατηρεί πως η κυβέρνηση Παπανδρέου προχώρησε σε μετατάξεις “ημετέρων” από θέσεις του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα που πρόκειται να καταργηθούν, σε θέσεις του στενού Δημόσιου Τομέα που δεν καταργούνται.

«Ήταν άλλη μια σκανδαλώδης μεθόδευση με την οποία οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ διέσωσαν τους “δικούς τους” από την απόλυση, που οι ίδιοι μεθόδευσαν με τη δήθεν εφεδρεία. Ξεκαθαρίζουμε από τώρα ότι οι ανήθικες αυτές κομματικές μεθοδεύσεις δεν γίνονται ανεκτές και θα καταργηθούν», καταλήγει ο Γιάννης Μιχελάκης, επαναφέροντας τις διαφωνίες της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως για τον τρόπο εφαρμογής της εργασιακής εφεδρείας.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: