1.10.11

Είδαν όλοι το e-mail του καβγά...

Αλαλούμ στο υπουργείο Οικονομικών αποκαλύφθηκε μετά την κατά λάθος αποστολή σε δεκάδες αποδέκτες εσωτερικού e-mail του υπεύθυνου του γραφείου Τύπου προς τον Ευάγγ. Βενιζέλο, στο οποιο καταγράφεται εμμέσως το κακό κλίμα στις σχέσεις του υπουργού Οικονομικών με τον αναπληρωτή υπουργό Παντελή Οικονόμου. Στο e-mail καταγράφεται η...

έντονη αντίδραση του κ. Οικονόμου όταν του ζητήθηκε να προσθέσει στην επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου μερικά παραδείγματα για όσους εξαιρούνται της καταβολής του τέλους ακίνητων. Κατά τον συντάκτη του κειμένου, του τηλεφώνησε ο κ. Οικονόμου «και με πολύ έντονο ύφος» του είπε ότι «με την καθυστερημένη αποστόλη του σχετικού δελτίου Τύπου, ταλαιπωρούμε τον κόσμο άσκοπα και ότι δεν ανέχεται λογοκρισία κανενός είδους». Παράλληλα ο κ. Οικονόμου ενημέρωσε τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου του κ. Βενιζέλου ότι αρνείται να προσθέσει παραδείγματα και να το κάνει το γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.
Αργότερα, ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του κ. Βενιζέλου ζήτησε να μη ληφθεί υπόψη το κείμενό του. Ούτε ο κ. Βενιζέλος ούτε ο κ. Οικονόμου σχολίασαν το γεγονός. Αντίθετα, η ΝΔ με ανακοίνωση του εκπροσώπου της Γ. Μιχελάκη υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση μοιάζει με μπουλούκι ατάκτων. Σε ό,τι αφορά το κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της είπαμε ότι διαφωνούν, συγκρούονται και αλληλοκατηγορούνται».

Σκίτσο: Ε. ΞΕΝΟΥ, ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: