1.10.11

Κινδύνεψε να καεί ζωντανός ο Ηλίας Ψινάκης!...


Την τελευταία στιγμή γλίτωσε ο Ηλίας Ψινάκης, μετά από μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στο ολοκαίνουριο σαλέ του στον Αγιο Παύλο, στην περιοχή Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε όταν ο... γνωστός μάνατζερ-παρουσιαστής, προσπάθησε να ανάψει το τζάκι την Παρασκευή, το οποίο όπως φαίνεται δεν είχε καθαριστεί σωστά. Ο χώρος λαμπάδιασε και οι φλόγες άρχισαν να καταβροχθίζουν τα πάντα καθώς το σπίτι είναι ξύλινο.

Στο σημείο έφθασαν δύο πυροσβεστικά οχήματα ενώ ο Ηλίας Ψινάκης και η παρέα του έσβηναν με μάνικες και ό,τι άλλο είχαν στη διάθεσή τους την φωτιά, έως ότου καταφθάσουν οι πυροσβέστες.
Τελικά απεφεύχθη το χειρότερο. Οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να σπάσουν ένα μέρος της οροφής γύρω από την καμινάδα, για να σβήσουν τη φωτιά από ψηλά και να κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον Ηλία Ψινάκη από το φλεγόμενο σπίτι την τελευταία στιγμή. Επίσης πρόλαβαν να μεταφέρουν στον κήπο έργα τέχνης που διακοσμούν το chalet, ώστε να μην υποστούν και αυτά ζημιές.

Πάντως, αν και σοκαρισμένος, ο Ηλίας δεν έχασε τη διάθεσή του για χιούμορ. Όπως είπε στην Espresso: «Είπαμε να το κάψουμε, αλλά όχι κι έτσι»!
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: