1.8.11

Ρονάλντο και Κακά μπαίνουν ως εγγύηση στην τράπεζα για... δάνειο...


Μόνο σαν monopoly μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει τα όσα γίνονται στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ισπανικός σύλλογος που προετοιμάζεται σκληρά ενόψει της νέας σεζόν, είδε δύο από τα πιο μεγάλα αστέρια της, Κριστιάνο Ρονάλντο και... Κακά να μπαίνουν ως εγγύηση στην τράπεζα για... δάνειο.

Η Bankia είναι μια εταιρία που σε δύο περιπτώσεις δάνεισε στη Ρεάλ Μαδρίτης ένα τεράστιο ποσό προκειμένου να αποκτήσει τους δύο παίκτες.

Όμως έχει ο καιρός γυρίσματα, και τώρα η Bankia είναι αυτή που χρειάζεται δάνειο. Έτσι, και χωρίς κανένα δισταγμό, το ισπανικό πιστωτικό ίδρυμα έβαλε ως εγγύηση τον Πορτογάλο και τον Βραζιλιάνο καθώς για την αγορά τους, είχε δώσει στη "βασίλισσα" το ποσό των 76.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Bankia δεν χρωστάει όπου κι όπου. Το δάνειο που προς το παρών την βοηθάει να αναπνεύσει το πήρε από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Σε περίπτωση που η Ρεάλ Μαδρίτης δεν καταφέρει να εξοφλήσει την Bankia, και η Bankia με τη σειρά της, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα τότε οι δύο ποδοσφαιριστές θα καταλήξουν στα χέρια της τελευταίας και θα βγουν σε πλειστηριασμό.
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: