1.7.11

Δεν βρέθηκε το Ξίφος του Παλαιολόγου !...


ΤΣΑΜΠΑ ΚΟΠΟΣ –
Επιστράτευσαν ακόμα και την ΝΑΣΑ αλλά …. Τσάμπα κόπος και έξοδα – Δεν το βάζουν κάτω θα επανέλθουν !!
Με άκρα μυστικότητα εδώ και δέκα περίπου ημέρες μεγάλη ομάδα επιχειρηματιών, επιστημόνων αλλά και τεχνικών ζούσε κυριολεκτικά μία περιπέτεια βγαλμένη μέσα από ταινία του Ιντιάνα Τζόουνς.
Μάλιστα, ... επικεφαλής αυτής της προσπάθειας είναι πολύ γνωστός και εύπορος επιχειρηματίας από την Πάτρα, ο κ. Θ.Α., που έκανε ανασκαφική έρευνα στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας με την ελπίδα (που τελικά αποδείχθηκε φρούδα) ότι θα βρει τον μεγαλύτερο θησαυρό που υπάρχει κρυμμένος στον κόσμο.
Ο επιχειρηματίας από την Πάτρα εδώ και μερικά χρόνια είχε στα χέρια του ένα παλιό χειρόγραφο το οποίο έδινε συγκεκριμένες πληροφορίες και στοιχεία για ένα θησαυρό κρυμμένο σε υπόγεια σπηλιά στους Αγίους Θεοδώρους.
Άρχισε να ψάχνει κάθε τι σχετικό με αυτή την σπηλιά και έφτασε σε ειδικούς επιστήμονες στην Αμερική.
Οι επιστήμονες αυτοί με έφτασαν μέχρι τη ΝΑΣΑ και με ειδικά μηχανήματα και με την βοήθεια δορυφόρων κατέγραψαν την σπηλιά και προς έκπληξη όλων η περιγραφή του χειρόγραφου αλλά και οι φωτογραφίες των δορυφόρων συμφωνούσαν απόλυτα.
Τότε πλέον τα πράγματα έγιναν πιο σοβαρά και άρχισε να στήνεται η επιχείρηση με επιστημονικό τρόπο. Ο επιχειρηματίας έκανε αίτηση στο Ελληνικό δημόσιο και πήρε όλες τις προβλεπόμενες άδειες προκειμένου να ψάξει για τον αμύθητο θησαυρό!
Το χειρόγραφο που έχει η ομάδα στα χέρια της αναφέρει ότι στη σπηλιά αυτή περίπου στο 1.700 πειρατές έκρυψαν ένα αμύθητο θησαυρό και όταν αναγκάστηκαν να φύγουν παγίδεψαν με πολλούς τρόπους την σπηλιά.
Έτσι, η ομάδα των ερευνητών αποφάσισε να μην μπει από την είσοδο που φαινόταν στις ειδικές φωτογραφίες των δορυφόρων αλλά να ανοίξει με γεωτρύπανο τρύπες για να αποφύγει δυσάρεστες εκπλήξεις...
Θησαυρός που φθάνει τα 50 δισ.
Σύμφωνα πάντα με τον επικεφαλής Πατρινό επιχειρηματία, ο θησαυρός είναι αμύθητος και η αξία του ξεπερνά τα 50 δισ. ευρώ..!
Στο χειρόγραφο υπάρχει η πληροφορία ότι μέσα στη σπηλιά είναι κρυμμένο το αυτοκρατορικό ξίφος του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου το οποίο μάλιστα έχει πάνω του δύο τεράστια διαμάντια!
Το ξίφος του τελευταίου Αυτοκράτορα του Βυζαντίου ήταν και η αιτία που ο επιχειρηματίας χρηματοδότησε αυτή την πολυδάπανη έρευνα και τον έκανε να φτάσει μέχρι την ΝΑΣΑ!
Οπως γράφει σήμερα ο "Κόσμος" της Πάτρας, οι έρευνες διήρκησαν εννέα ημέρες και ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τρίτης. Οι ερευνητές έψαξαν τη σπηλιά (όσο μπορούσαν) αλλά δεν βρήκαν τίποτα. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν καθώς είναι βέβαιοι για την ύπαρξη του συγκεκριμένου θησαυρού.
http://newsmessinia.blogspot.

Δεν υπάρχουν σχόλια: