1.5.11

Στο μικροσκόπιο της Ιπποκράτους ο Καμίνης...


Την έντονη δυσφορία τους εκφράζουν τον τελευταίο καιρό αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ οι οποίοι έχουν εκλεγεί στο συνδιασμό του δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη. Αν και ο ... πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Μπέης προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες, στελέχη του ΠΑΣΟΚ δείχνουν σφόδρα ενοχλημένα με τις τελευταίες πρωτοβουλίες του δημάρχου, οι οποίες τους εκθέτουν στις τοπικές κοινωνίες που τους στήριξαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ενημερωθεί αρμόδια στελέχη στο ΠΑΣΟΚ , ενώ κοινωνός της δυσαρέσκειας έχει γίνει και ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Ραγκούσης.

Η απαγόρευση του «Χριστός Ανέστη» στο δημοτικό ραδιόφωνο του 9,84 και η μη παραδοσιακή μετάδοση της Θείας Λειτουργίας προκάλεσαν προβληματισμό. Δεν ήταν τόσο οι αποφάσεις αυτές κάθε αυτές, όσο η καθυστέρηση του κ. Καμίνη να δώσει εξηγήσεις.

Για δέκα ημέρες το θέμα «σερνόταν» στις εφημερίδες και το διαδίκτυο, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κκ Ιερώνημος είχε ενημερωθεί και την ίδια ώρα ο δήμαρχος κ. Καμίνης αρνιόταν να βγάλει μια ανακοίνωση διάψευσης ή αιτιολόγησης της απόφασης. Πολύ καθυστερημένα, μόλις πριν 4 ημέρες, τελικά είπε πως δεν ήταν δική του απόφαση καμία από τις δύο παραπάνω, ωστόσο δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Στο ΠΑΣΟΚ οι άνθρωποι που τον στήριξαν δείχνουν ιδιαιτέρως προβληματισμένοι. Μετά από τους πανηγυρισμούς έχει έρθει η περίσκεψη. Μέχρι στιγμής ο δήμαρχος μόνο προβλήματα δημιουργεί, ενώ η συνεργασία που προέκυψε με την Δημοκρατική Αριστερά με αφορμή το πρόσωπό του, δεν δείχνει να έχει άμεσα και απτά αποτελέσματα.

Το σίγουρο είναι ένα: ο κ. Καμίνης έχει μπει στο μικροσκόπιο και αν δεν ακούσει τα μηνύματα που στέλνονται από την Ιπποκράτους, σύντομα θα έχει να αντιμετωπίσει εξελίξεις οι οποίες α προέρχονται από άτομα εντός του συνδυασμού του.
newscode.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: