1.5.11

Κινητοποιήσεις για την εργατική Πρωτομαγιά-Πως θα κινηθούν τα Μ.Μ.Μ...


Στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά θα συγκεντρωθούν αύριο τα εργατικά συνδικάτα με μηνύματα κατά των απολύσεων, των περικοπών σε μισθούς και συντάξεις, καθώς και κατά της ακρίβειας και των ιδιωτικοποιήσεων.

Συγκεκριμένα αύριο στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κλαυθμώνος το Συλλαλητήριο της ΓΣΣΕ-ΑΔΕΔΥ. Μια ώρα νωρίτερα στις 10, θα... λάβει χώρα και το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην πλατεία Συντάγματος.

Για το λόγο αυτό, θα εφαρμοστούν από τις 8 το πρωί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – διακοπές κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης – σε δρόμους γύρω από την πλατεία Κλαυθμώνος.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν και στο Σύνταγμα αλλά και στην περιοχή του Αρχαιολογικού Μουσείου, όπου στις 11 το πρωί θα συγκεντρωθούν μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και φορείς.

Στην απεργία συμμετέχουν τα σωματεία των ναυτεργατών ενώ ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα τρένα του ΟΣΕ και οι συρμοί του Προαστιακού και του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου.

Στην Αθήνα, το μετρό θα λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και θα εκτελεί δρομολόγια μέχρι τον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας, τα τρόλλεϊ από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, ενώ τα μπλε λεωφορεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

Με προσωπικό ασφαλείας θα κινηθούν τα λεωφορεία του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) την Πρωτομαγιά, καθώς οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα έχουμε επίσης στις πλατείες Ομονοίας, Κάνιγγος, Βάθης, Κοτζιά, Μοναστηρακίου, Καραϊσκάκη, Βικτωρίας, Λαυρίου, Ηρώων Ελευσίνας και Μεγάρων καθώς επίσης στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, στους Στύλους Ολυμπίου Διός και στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων (Πασαλιμάνι).
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: