1.5.11

Μπαράκ Ομπάμα, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!...


Ρε Ομπάμα, παραιτήσου αν έχεις τ’ άντερα! Αλλά πού; Με τί μούτρα! Όλοι ξέρουμε ότι εσύ διέταξες τους –πάντα– «ειρηνικούς και φιλήσυχους» ΑΕΚτζήδες να μπουν στο γήπεδο και να τα κάνουν γης μαδιάμ. Εσύ φταις που πριν τον αγώνα έγιναν... επεισόδια στο ταρτάν του γηπέδου με τις φωτοβολίδες να διασταυρώνονται, γιατί το έχεις βίτσιο να βλέπεις διασταυρούμενα πυρά, όπως ο προκάτοχος σου ο Μπους στο Αφγανιστάν! Και επειδή δε σε έπαιρνε να κάνεις πόλεμο στη Μέση Ανατολή, τον έκανες στο ΟΑΚΑ, στο τελικό Κυπέλλου μας! Τί Αφγανιστάν, τί Ελλαδιστάν! Λήγουσα και παραλήγουσα, είναι το ίδιο!

ΦΤΟΥ ΣΟΥ!

Αν είσαι μόρτης ρε αλάνι, παραιτήσου! Είναι ηλίου φαεινότερο ότι εσύ φταις που ψάχνουμε όλοι μετά μανίας να βρούμε ένα πλάνο από τα επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ, αλλά δε φαίνεται τίποτα! Πουθενά! Όλα είναι εξαφανισμένα! Δάχτυλος της Αμερικής στο κρατικό κανάλι. Αλλά με Αμερικανοθρεμένο Πρωθυπουργό, δε μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι άλλο. Παραιτήσου λέμε και φέρε μας πίσω τα χαμένα πλάνα. Και να τους πεις εκεί στη ΝΕΤ να μας εξηγήσουν γιατί τόση ευαισθησία με τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ. Αυτά δε πρέπει να τα δει ο κόσμος, ενώ άλλα επεισόδια πρέπει. Τώρα καταλάβαμε το σκεπτικό σας! Τουλάχιστον να μην αμαυρωθεί ο θεσμός του Κυπέλλου.

ΟΥ ΡΕ!

Αν σου βαστάει ρε Ομπάμα, σήκω και φύγε. Γιατί όρισες ΠΑΡΑ πολλούς άρχοντες σε αυτόν αγώνα. Εκτός από το Κάκο, βάφτισες άρχοντα και τον επόπτη Τρύφων αλλά και φυσικά τον άρχοντα Αδαμίδη. Που δεν είδε να συμβαίνει τίποτα στο χορτάρι του Ολυμπιακού Σταδίου μετά τη λήξη. Αλλά τουλάχιστον είπε, ότι δει μετά στο βίντεο ότι έγιναν επεισόδια, θα τα καταδικάσει. Δηλαδή, θα κάνουμε το φόνο, κι αν μας πιάσουν, μας πιάσανε. Μια Βυζαντινή παροιμία, λέει, «κακός το πρωί, το βράδυ χειρότερος»! Και ο νοών νοείτω.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!

Ντροπή σου ρε Ομπάμα που είσαι χουντικός και απαγόρευσες εδώ και κάτι μέρες τις λαϊκές συγκεντρώσεις. Που δε επιτρέπεις τώρα στο κόσμο να βγει και να κάνει πορεία γιατί δεν είδαμε κανέναν να βγαίνει να διαμαρτύρεται. Να διαμαρτυρηθεί για τα πλάνα που (ΔΕΝ) έδειξε η τηλεόραση. Να διαμαρτυρηθεί για τις διαιτησίες. Να στήσει λαϊκά δικαστήρια γιατί τους πνίγει το δίκιο τους ρε «man»! Άσε τον κόσμο να πει το πόνο του. Να βγει και να φωνάξει το καημό του. Γιατί δε χρειάζεται να μας το πει κανείς. Το ξέρουμε ότι εσύ τους άφησες τους ΑΕΚατζήδες να κόβουν βόλτες στο ταρτάν του ΟΑΚΑ, λες και είχαν βγει για φραπεδιά στη Φιλαδέλφεια. Μόνο το «παπάκι» με τη νικελωμένη εξάτμιση τους έλειπε. Τέτοια αβάντα ρε Μπαράκ, δεν έχεις κάνεις ούτε στους Παναθηναϊκούς.

ΑΙΣΧΟΣ!

Είσαι ρεμάλι. Εσύ είσαι ο πλανητάρχης, άρα, εσύ φταις που έπεσε παραμονή Πρωτομαγιάς ο τελικός και σήμερα δεν έχει εφημερίδες να καμαρώσω τα παχυλά πρωτοσέλιδα του τελικού. Να δω αυτές τις εφημερίδες που απαιτούσαν κάποτε από τον Μαρινάκη να φύγει από το ποδόσφαιρο και το Καραϊσκάκη να κλείσει για πάντα, ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ! Γιατί η καμήλα, δε βλέπει τη καμπούρα της, βλέπει μόνο της άλλης καμήλας τη καμπούρα. Ο Μαρινάκης σου έφταιγε ρε Ομπάμα. Ο Μαρινάκης, ο Ολυμπιακός και το Καραϊσκάκη σου έφταιγαν. Τώρα φυσικά δε σου φταίει τίποτα! Υποθέτω ότι το μόνο που μπορεί να φταίει κάτι λίγο, είναι το βοριαδάκι που φύσαγε στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Και φυσικά δικαιότατη κούπα για την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός που τελείωσε το πρωτάθλημα με 13 πόντους διαφορά, δεν το άξιζε.

ΟΞΩ!

Αν λοιπόν τώρα αναρωτιέστε, γιατί τα χώνουμε στον συμπαθέστατο Μπαράκ Ομπάμα, είναι γιατί πολύ απλά, δε γίνεται να ρίχνουμε το φταίξιμο μόνο στον πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκη άπαντες. Και εκτός αυτού, δεν έχουμε σε ποιον άλλο να το ρίξουμε! Στο Πιλάβιο και τον Μπιτσαξή; Αυτοί είναι οι εξυγιαντές του Ελληνικού ποδοσφαίρου ρε παιδιά. Σοβαρευτείτε!! Αυτοί θα εξυγιάνουν το ποδόσφαιρο. Κάτω τα χέρια απ’ αυτούς.

Επιτέλους να ξυπνήσουν κάποιοι και να δουν λίγο και τα δικά τους χάλια αλλά και των υπολοίπων. Αλλά το μάθαμε το ποιηματάκι. Ποιος έφταιγε για το τσουνάμι στην Ινδονησία; Ο Κόκκαλης! Ποιος φταίει για το τσουνάμι στην Ιαπωνια; Ο Μαρινάκης φυσικά!..

Καλό θα ήταν λοιπόν, κάποιοι να το σκεφτούν 2 φορές την επόμενη φορά που θα πάνε έξω από τα κρατικά κανάλια να διαμαρτυρηθούν για την τηλεοπτική κάλυψη της κρατικής τηλεόρασης. Να το σκεφτεί 5 φορές ο κύριος Πιλάβιος και το παρεάκι εκεί στην ΕΠΟ που ζητάνε να διοργανώσουν αυτοί το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν, όταν ένα σοβαρό παιχνίδι κλήθηκαν να διοργανώσουν, τον τελικό κυπέλλου και έγινε της μαυροκακομοίρας! Να το σκεφτεί καμιά δεκαριά φορές και ο κύριος Μπιτσαξής πριν καλέσει ξανά τον κύριο Μαρινάκη και τον Χ, Ψ κύριο Μαρινάκη στο γραφείο του για να του ζητήσει να ηρεμήσει τα πνεύματα όταν είμαστε σίγουροι πως δε πρόκειται να καλέσει αυτούς που πρέπει. Και φυσικά, να το σκεφτεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ο κύριος Αδαμίδης, για το αν θα έπρεπε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο, γιατί όταν έβγαινε και έλεγε στο αεροδρόμιο μετά τη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας, να διακοπεί το πρωτάθλημα, προφανώς ήταν καλά και βολικά. Σήμερα κύριε Αδαμίδη;; Τι πρέπει να διακοπεί;; Η μπουρδολογία σας μάλλον…

Και η απορία του olympiacos24.gr, είναι εξής.

Οι παίκτες του Ατρομήτου, δε φτάνει που έχασαν, έφαγαν και ξύλο! ΑΝ έκαναν το λάθος να κερδίσουν, μπορεί κανείς να φανταστεί τί θα συνέβαινε;;!!
olympiakos24

Δεν υπάρχουν σχόλια: