1.5.11

Χλευασμός και προβληματισμός από ξένα ΜΜΕ...


Τα όσα έγιναν χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ προκάλεσαν τα αρνητικά σχόλια των ξένων ΜΜΕ, σε άλλα την χλεύη και σε άλλα τον προβληματισμό…

Ενδεικτικό είναι... δημοσίευμα μεγάλης ιστοσελίδας της Λατινικής Αμερικής το οποίο αναφέρεται στα επεισόδια με κάθε λεπτομέρεια, σε δηλώσεις που ακολούθησαν ενώ φιλοξενεί αρκετά βίντεο που έχουν «ανέβει» στο youtube.

Με τίτλο «ελληνική τραγωδία» αναφέρει…

«Ξύλο, ακόμη περισσότερο ξύλο, εικόνες βίας. Πόσο κοντά ή πόσο μακριά είναι να ζήσουμε τέτοιες εμπειρίες και στο ποδόσφαιρο του Μεξικού;», γράφει στην αρχή του κειμένου και συνεχίζει:

«Σε περίπτωση που δεν τις έχετε δει –διάολε- αυτές οι εικόνες καθηλώνουν»…

Στη συνέχεια γίνεται λόγος για επεισόδια που έγιναν πριν –όταν οπαδοί προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια- αλλά και μετά το παιχνίδι, όταν οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν στους παίκτες του Ατρόμητου και όσοι ακολούθησαν προκάλεσαν ζημιές σε τηλεοπτικές κάμερες στον αγωνιστικό χώρο.

«Ο Τάσος Κάκος, διαιτητής του τελικού, αναγκάστηκε να σφυρίξει το παιχνίδι νωρίτερα, χωρίς να έχει πρόθεση για κάτι τέτοιο, όταν εκατοντάδες οπαδοί της ΑΕΚ απειλούσαν την ασφάλεια των άλλων θεατών του αγώνα. Οι χαρακτηρισμοί του αγώνα ως ‘’υψηλού κινδύνου’’ βγήκαν σωστοί. Ακόμη και ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Δώνης μίλησε για οπαδούς που σημάδευαν με όπλα θεατές στα VIP του σταδίου», συνεχίζει το κείμενο, το οποίο καταλήγει με αρκετά βίντεο από το youtube...
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: