1.3.11

Έδεσσα, ένας …καρναβαλικός καταρράκτης κεφιού!...


Η πόλη της Έδεσσας γίνεται ο πιο σαγηνευτικός προορισμός για κάθε εποχή. Μόλις λίγα χιλιόμετρα από τη συμπρωτεύουσα, η πόλη των καταρρακτών θα μετατραπεί σε πόλη μασκαρέματος και γλεντιού το ερχόμενο Σάββατο 5 Μαρτίου.
Το κέφι θα ξεχυθεί στους δρόμους, οι ήρωες θα πάρουν ...
σάρκα και πρωτότυποι χαρακτήρες θα περάσουν με καυστικό τρόπο μηνύματα των ημερών. Μεγάλος αριθμός αρμάτων και όρεξη για χορό και διασκέδαση περιμένει τον κάθε επισκέπτη. Και αν ακόμη δεν μπορείτε να παραβρεθείτε σας υποσχόμαστε πως δεν θα το χάσετε!! Θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την παρέλαση την ώρα που διαδραματίζεται ζωντανά όπου και αν είστε!


Μια καινοτομία του Sunshine Web Radio..να καλύψει οπτικοακουστικά τη μεγάλη παρέλαση του Εδεσσαϊκού καρναβαλιού θα φέρει κοντά σας τη μεγάλη αποκριάτικη εκδήλωση μόνο με ένα κλικ.


Με τη βοήθεια της τεχνολογίας θα δοθεί η ευκαιρία σε όσους δεν παραβρίσκονται λοιπόν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση μέσω ίντερνετ. Να διασκεδάσουν, να λάβουν τα μηνύματα των αρμάτων, το συναίσθημα των καρναβαλιστών και των παραβρισκόμενων και να γίνουν ένα με την εκδήλωση.

Σ’ αυτό βέβαια θα βοηθήσουν και οι παρουσιαστές που θα αναλάβουν με διάθεση και πολύ σάτιρα να βάλουν το καρναβάλι μέσα στο σπίτι του καθενός.
Φέτος το Εδεσσαϊκό Καρναβάλι πάει παντού!!! Δείτε το Εδεσσαϊκό Καρναβάλι 2011 ζωντανά στο: www.thesunshineradio.com Ώρα έναρξης: 17:30

Δεν υπάρχουν σχόλια: