1.3.11

Στρώθηκε με 1,5 μέτρο χιόνι στο Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου...


ΒΟΛΟΣ: Τα σλάλομ... στις πίστες του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου μπορούν να χαρούν οι λάτρεις του σκι. Οι εγκαταστάσεις στις κορυφές του βουνού των Κενταύρων συνεχίζουν απρόσκοπτα τη λειτουργία τους.
Όλα ήταν έτοιμα μέχρι πριν από εβδομάδες για την υποδοχή της νέας σεζόν. Μοναδική και καθοριστική απουσία το χιόνι. Μετά την πρώτη έλευση του χιονιά που έστρωσε στις πίστες του


Χιονοδρομικού Κέντρου μισό μέτρο χιόνι, οι χιονοπτώσεις των τελευταίων ημερών πρόσθεσαν νέο παχύ στρώμα ενός ακόμη μέτρου.

Το «εμπόδιο» από την απουσία χιονιού ξεπεράστηκε και πλέον οι λάτρεις του χειμερινού σπορ αλλά και οι φίλοι του χιονισμένου τοπίου μπορούν να περάσουν πολλές ώρες άθλησης και διασκέδασης στην κορυφή του Πηλίου.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της «Κενταύρων Όρος» Τζούλια Τσαλίκη, τις τελευταίες ημέρες σχολεία πραγματοποιούν ημερήσιες εκδρομές στο Χιονοδρομικό Κέντρο.

Από το σταθμό του ΚΤΕΛ κάθε Σάββατο και Κυριακή αναχωρεί στις 8:30 το πρωί δρομολόγιο για το Χιονοδρομικό, ενώ σχεδιάζεται πιλοτικά να προστεθεί ένα ακόμη δρομολόγιο μία από τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας.
www.taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: