2.2.11

Σας γράφουμε στο πισί μας...



Γράφει η Tsaousa

Εμείς οι γυναίκες μιλάμε πολύ.
Mιλάμε γιατί αντιλαμβανόμαστε τα πάντα, όχι σαν τους άντρες που είναι «ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε κι ό,τι γράφει ο ρόλος μας».
Μιλάμε και όταν μιλάς, θέλεις σαν σε ακούν ή ακόμα καλύτερα να σε διαβάζουν.

Αν μιλάς στον γκόμενο και δεν σ' ακούει, γράφεις στο... Γράφει η Tsaousa
πισί σου αυτό που θες, το τυπώνεις και το τρίβεις στη μούρη του. Κάποια στιγμή θα το διαβάσει.
Δεν πιστεύεις στα θαύματα; Το γράφεις να το διαβάσουν οι άλλες γυναίκες. Υπάρχουν πολλές σαν εσένα εκεί έξω, φτιάχνεις ένα site, τα λες και να πα να ξυριστεί αυτός. Μιλάς εκεί που σε καταλαβαίνουν.
Θέλεις να το απογειώσεις; Βρίσκεις καμιά δεκαριά γυναικάρες να γράφει η κάθε μια τα δικά της και δεν ξεκολλάνε οι Ελληνίδες από το πισί ούτε για ψώνια.

Λέει κάποια που είναι τριάντα χρονών και έχει σαράντα χρόνια σχέση με τον ίδιο άντρα, ότι δεν τσουλάει. Αποφασίζει να τον χωρίσει ή να τον κερατώσει και στο γράφει. Στην περίπτωση που βιώνεις το ίδιο πρόβλημα, περιμένεις μήπως καεί με την πρώτη επιλογή, οπότε επιλέγεις τη δεύτερη.

Τον χωρίζει ας πούμε, το μετανιώνει, αλλά εκείνος μετά «γεια σας»; Εσύ προχωράς στην επόμενη επιλογή, το κέρατο.
Διαλέγει αυτή το κέρατο, αλλά την πατάει γιατί δεν έχουν χημεία, επιπλέον την κάνει βούκινο; Μένεις εσύ με τον δικό σου και τον τρως στη μάπα ακόμα σαράντα χρόνια.

Άλλο.

Γράφει κάποια ότι όσο μεγαλώνει τόσο μικραίνει η ηλικία των αντρών που νταραβερίζεται γιατί με τους συνομηλίκους της ανεβάζει τιμές χοληστερίνης με τη χειραψία; Αν δεν το σκέφτηκες ως τώρα, τσιμπάς αμέσως τον Γιωργάκη που σε κολάζει στο facebook. Αποτέλεσμα; Κάνεις ένα υαλουρανικό πριν βρεθείς μαζί του, βρίσκεσαι μαζί του, προσκυνάς το μπάσκετ και το κορμί που του 'χτισε, πας στη δουλειά διπλά φρέσκια, σε προσέχει το αφεντικό, το παντρεύεσαι, βυθίζεσαι στα πλούτη και περνάς την υπόλοιπη ζωή σου στη Γαλλική Ριβιέρα. Όλα αυτά από ένα κείμενο που διάβασες. Μαγεία.

Βέβαια, η ζωή δεν είναι μόνο άντρες. Είναι και ό,τι κάνουμε δίπλα από τους άντρες.
Δεν θα φας; Δεν θα ντυθείς, ενημερωθείς, γυμναστείς, εργαστείς, ψυχαγωγηθείς; Στο site θα τα βρεις όλα αυτά. Πώς τα βρίσκεις κι αλλού; Καμία σχέση.
Γι αυτό, εμείς οι γυναίκες που μιλάμε πολύ το αποφασίσαμε.
Σύντομα θα σας γράφουμε στο πισί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: