1.1.11

Όλγα Τρέμη: Ο καυγάς για τον ακάλυπτο της πολυκατοικίας...


Βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ των ενοίκων του νεοκλασικού κτιρίου της Ρηγίλλης όπου διαμένει η παρουσιάστρια του Mega. Η γνωστή δημοσιογράφος ενοχλήθηκε από τα έργα ανάπλασης στον ακάλυπτο της οικοδομής, τα οποία εκτός από πηγή ηχορρύπανσης, τα θεωρεί και κακόγουστα.

Στην τηλεοπτική «Πολυκατοικία» οι ένοικοι συνήθως έρχονται σε αντιπαράθεση για απλά, καθημερινά ζητήματα. Σε μια... πολυκατοικία της οδού Ρηγίλλης, όμως, όπου το κύρος των ενοίκων ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, τα προβλήματα οδηγούν σε εξώδικα, ίσως και σε μηνύσεις! Πόσο μάλλον όταν στα διαμερίσματα της συγκεκριμένης πολυκατοικίας διαμένουν η Όλγα Τρέμη με τον σύζυγο της κ. Νίκο Νικητέα, η κυρία Ντέλλα Ρούνικ και ο επιχειρηματίας κ. Νίκος Χήρας με τη σύζυγο του κυρία Χριστίνα Μιχαηλίδη. Τα μαχαίρια βγήκαν όταν ο ιδιοκτήτης του ισογείου κ. Χήρας, γνωστός για τις δραστηριότητές του στο real estate του Λονδίνου, αποφάσισε να δώσει νέα πνοή στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας όχι μόνο για να απολαμβάνει εκείνος το χώρο κάθε φορά που βγαίνει σ’ αυτόν, αλλά για να μπορούν και οι ιδιοκτήτες των από πάνω ορόφων να έχουν όμορφη θέα από την πίσω όψη των σπιτιών τους. Αφού λοιπόν συμβουλεύτηκε γνωστό designer, προχώρησε στις απαραίτητες εργασίες προκειμένου να μετατρέψει τον άχαρο και μουντό χώρο του ακάλυπτου σε σχεδόν παραδεισένιο τοπίο με τρεχούμενα νερά και άφθονο πράσινο. Ομως, όπως φαίνεται, ο επιχειρηματίας λογάριαζε χωρίς τον ιδιοκτήτη του δεύτερου ορόφου, και συγκεκριμένα την Όλγα Τρέμη, η οποία τάχθηκε εξαρχής εναντίον της μεταμόρφωσης του ακάλυπτου χώρου.

Σύμφωνα με τους ενοίκους της πολυκατοικίας, η παρουσιάστρια όχι μόνο αντέδρασε από την αρχή, αλλά αφού βρήκε συμμάχους δύο ακόμα ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας προχώρησαν σε εξώδικη διαμαρτυρία προς τον κ. Χήρα, ζητώντας του ουσιαστικά να σταματήσει τις εργασίες που προκαλούσαν θόρυβο. Αφού λοιπόν μαζεύτηκαν οι υπογραφές, εστάλη στον κ. Χήρα η διαμαρτυρία τους, βάσει της οποίας -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- τρεις ιδιοκτήτες, μεταξύ των οποίων και η Όλγα Τρέμη, δηλώνουν την αγανάκτηση τους λόγω της ηχορρύπανσης που προκάλεσαν οι εργασίες στον ακάλυπτο και καταλήγουν ζητώντας το ξήλωμα του νέου σκηνικού του συγκεκριμένου χώρου. Οι διαφωνούντες χαρακτηρίζουν μεταξύ άλλων «κιτς» έναν προτζέκτορα που έχει εγκαταστήσει ο μεσίτης μέσω του οποίου προβάλλονται εικόνες δάσους, πουλιών και τρεχούμενων νερών. Η εφημερίδα «ΘΕΜΑ» επικοινώνησε με την Όλγα Τρέμη, η οποία όμως δε θέλησε να μιλήσει για τη διένεξη. Οι υπόλοιποι ένοικοι, πάντως, έχουν πάρει το μέρος του κ. Χήρα, υποστηρίζοντας ότι η μεταμόρφωση του ακάλυπτου ομόρφυνε την πολυκατοικία, που έως τότε πρόσφερε θέα μόνο τσιμέντου.
Να πούμε την αλήθεια η διαμόρφωση των ακάλυπτων χώρων δεν συνηθίζεται στην Ελλάδα γιατί κοστίζει ακριβά και δεν την εκτιμούν οι ένοικοι των πολυκατοικιών.

Είναι όμως συνήθης πρακτική τόσο στο Λονδίνο, όσο και σε άλλες μεγαλουπόλεις.

Οι λόγοι που αντιδρούν οι ένοικοι των ορόφων είναι ότι σπάνια κοιτάζουν κάτω στον ακάλυπτο και θεωρούν τα χρήματα που ξοδεύονται για τέτοιου είδους αναπλάσεις «πεταμένα».

Προφανώς αν ο κ. Χήρας αναλάβει μόνος του τα έξοδα διαμόρφωσης του χώρου, στον οποίο θα έχει και πρόσβαση η διένεξη να λήξει.

Η πολυκατοικία αυτή είναι τόσο εντυπωσιακή, ώστε κάποιος θα μπορούσε να αγνοήσει ακόμα και τα επιβλητικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, που βρίσκονται ακριβώς δίπλα. Μεσίτες της περιοχήςκάνουν λόγο για πολυκατοικία-φιλέτο όπου η τιμή του τετραγωνικού ξεπερνά τις 10.000 ευρώ.
Μάλιστα τα διαμερίσματα των ορόφων έχουν θέα σε πράσινο ακάλυπτο χώρο μπροστά στη Ρηγίλλης., οπότε ποσώς τους ενδιαφέρει τι βλέπει το ισόγειο και δη στην πίσω πλευρά!

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: