1.1.11

Στάσεις εργασίας από Δευτέρα στα ΜΜΜ...


Με στάσεις εργασίας συνεχίζουν από την Δευτέρα τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς. Κανονικά θα λειτουργήσουν σήμερα τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ τα τρόλεϊ και ο Προαστιακός. Ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό του λεκανοπεδίου και την προσεχή Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου, λόγω των στάσεων εργασίας που έχουν εξαγγείλει τα σωματεία εργαζομένων στα μέσα μεταφοράς.

Πιο ...
συγκεκριμένα, κανονικά θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 21.00 τη Δευτέρα το Μετρό ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ και τα τρόλεϊ.

Στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8 το πρωί και από τις 22.00 έως τη λήξη της βάρδιας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στο τραμ Κανονικά καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας θα κινηθεί ο Προαστιακός.

Με βάση τα κυκλοφοριακά δεδομένα της πόλης, ο ΟΑΣΑ εκτιμά ότι τα δρομολόγια θα αποκατασταθούν πλήρως τουλάχιστον μια ώρα μετά την λήξη της στάσης εργασίας.

Σημειώνεται επίσης ότι η δρομολόγηση των λεωφορείων της ΕΘΕΛ θα γίνεται την προσεχή Δευτέρα με πρόγραμμα Σαββάτου.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο 185 του ΟΑΣΑ και στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.oasa.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια: