2.12.10

Ανυπακοή της Νομαρχίας Τρικάλων στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ...


Μετά την χθεσινή απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, να βάλει «λουκέτο» στα σφαγεία Καλαμπάκας, συγκλήθηκε σύσκεψη σήμερα στην Νομαρχία Τρικάλων, υπό τον Νομάρχη Ηλία Βλαχογιάννη.Στη σύσκεψη, συμμετείχαν ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Καλαμπάκας Δημήτρης Σακελλαρίου, ο αρμόδιος Αντινομάρχης Γιώργος Γεωργίου και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Αφού αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα, αποφασίσθηκε να μην υπογραφεί απόφαση για το «λουκέτο» των Σφαγείων και να δοθεί ...δίμηνη παράταση λειτουργίας τους, ώστε να εναρμονιστεί με τους Κοινοτικούς Κανόνες λειτουργίας.

«Η απόφαση της Υφυπουργού κ. Αποστολάκη, δεν έχει νομική κάλυψη, διότι η Νομαρχία αποφασίζει αν θα κλείσουν ή όχι τα Σφαγεία», ανέφερε ο κ. Γεωργίου, που ωστόσο επισήμανε ότι «υπάρχει πρόβλημα λειτουργίας και αυτό θα επιδιώξουμε να επιλύσουμε».

Από την πλευρά του ο κ. Σακελλαρίου, επέκρινε την απερχόμενη Δημοτική Αρχή Καλαμπάκας που άφησε την κατάσταση να φτάσει σε αυτό το σημείο και τόνισε πως «ως νέος Δήμαρχος δεν δέχομαι να κλείσουν τα Σφαγεία, αλλά να έχω δύο μήνες χρόνο να επιλύσω το πρόβλημα. Είναι αδιανόητο να καταδικαστούν εργαζόμενοι, κτηνοτρόφοι και η τοπική οικονομία της Καλαμπάκας και μάλιστα εν μέσω εορτών».
www.trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: