1.12.10

Συνάντηση με τους Γ.Ραγκούση και Γ.Σγουρό για το θέμα των σκουπιδιών επιδιώκει ο Γ.Καμίνης...


Τη διάθεσή του για συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση, και τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό, εκδήλωσε ο Γιώργος Καμίνης, προκειμένου να βρεθεί λύση στο σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε με την αποκομιδή των σκουπιδιών.

Ο κ. Καμίνης, ο οποίος...
αναλαμβάνει τη δημαρχία της Αθήνας την 1η Ιανουαρίου 2011, δήλωσε ότι η πρωτεύουσα θα κάνει Χριστούγεννα με 200.000 τόνους σκουπιδιών αν συνεχιστεί η σημερινή κατάσταση.

«Το πρόβλημα ενδεχομένως θα επεκταθεί και στον τομέα της αποκομιδής στην Αθήνα μέσα στον Ιανουάριο, αφού εκείνο το διάστημα αναμένονται δικαστικές αποφάσεις για 700 συμβασιούχους εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δήμου Αθηναίων» κατέληξε.

Στο πρόβλημα αναφέρθηκε και ο ΣΥΝ με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος. «Αυτή τη φορά οι δεκάδες χιλιάδες τόνοι σκουπιδιών στους δρόμους της Αθήνας δεν μπορούν να θεωρηθούν ότι προκαλούνται από τις απεργίες των εργαζομένων που διεκδικούν καλύτερες συνθήκες εργασίας. Είναι αποτέλεσμα της απόλυσης 100 συμβασιούχων που, ενώ πληρούσαν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, απολύθηκαν καθιστώντας δυνατή μόνο τη μισή διαχείριση σκουπιδιών στους ΧΥΤΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: