2.11.10

Guest star εμφανίσεις...


Jesus Christ πόσο νια νια και boring αυτό το θέμα με την εγκυμοσύνη της Σκορδά. Τώρα ξεκίνησαν πάλι ένα κάρο πανελίστικες αναλύσεις για το πόσο «τυχαία» ή όχι ήταν η επιλογή του Μάμα μία που εκσφενδόνισε το ζεύγος χθες night στο ''Just''. Δηλαδή… έλεος! Όχι άλλο κάρβουνο!

Ό,τι μπορούμε να μας σηκώσουμε
Η άλλη, η ...

Κορομηλά, επειδή την έχει ακούσει από τα αρνητικά Big Brotherοσχόλια, το άπατο, τις κριτικές και τα σχετικά, αποφάσισε να το πάρει πάνω της. Και τι πιο εγγύηση ντόρου για ένα σελέμπριτι από το να δηλώσει… ερωτευμένη. Ρίγος, δέος και ανατριχίλα!

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε
Α και για να μην παρεξηγηθούμε. Τυχαία η πάλαι ποτέ περσόνα το αποκάλυψε. Να σας κάνουμε explain το… συμπτωματικό. Εκεί που έκανε radio εκπομπή και ενώ δεν φανταζόταν (δεν πήγαινε ο νους) πως όσα λέει αναπαράγονται από μεσημεριανά, το ξεφούρνισε. Όσο για τον mister; Είναι εδώ. Διότι κανονικά, είναι από το εξωτερικό. Σημαντικό info, μην το υποτιμάτε! Perhaps δούμε soon και φωτογραφίες τους. Καλέ, παπαράτσι!

Άλλοτε τις διασκεδάζαμε, τώρα μας εκνευρίζουν
Ολούθε σχολιάστηκαν today οι εικόνες Παπανδρέου third να τρέχει στους μαραθωνίους. Μες στο healthy το prime μας minister, ποιος στη χάρη μας! Ψυχοπονιάρης ο άτιμος, φροντίζει και για την πάρτη μας. Μας έφερε το ΔΝΤ στο country για να τρέχουμε παρέα! Καλέ all together, αμ πώς!

Σίφουνας
Σας έχουμε κουίζ. Ποια ήταν η today καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη; Θα λάβετε και βοήθεια. Στο ένα χέρι είχε τον αναπτήρα, στο άλλο κρατούσε σβηστό τσιγάρο. Easy ε; Κανέλλη!

Καψής ο evergreen
Η οποία εκσφενδόνισε ουκ ολίγα, ως γνωστόν. Μεταξύ άλλων περιέγραψε και τον Καψή με τρόπο παραστατικό. How; Βγάζοντας την γλώσσα έξω και λέγοντας ότι είναι καταπράσινη! Γλουπ γλουπ γλουπ τον παρομοίασε τον άνθρωπο!

Υ.Γ. Η αφορμή δόθηκε όταν προσπαθούσε να πείσει την presenter Μενεγάκη για διάφορα τραγελαφικά σε μαθητικά βιβλία (π.χ. τους αριθμούς τούς μαθαίνουν στα παιδιά με ζάρια ντόρτια κτλ.). Ε, λέει η politician, να μην πιστεύει ο Καψής που είναι έτσι με την καταπράσινη γλώσσα έξω, να μην κι εσείς εδώ που είστε μες στα ροζ; Για όνομα!

Αυτό το αγγλικό δεν είναι δικό μας
Το ΚΚΕ woman μπουμπούνισε κι άλλα. Όπως το ότι θέλει να κάνει τηλεοπτική εκπομπή και ρωτά τους γερμανούς, «there is no job for me;». Το english εδώ μην σας παραξενεύει και μην πυροβολείτε τον πιανίστα! Η ίδια το ξεφούρνισε έτσι στην ιδιοκτησία!

Μας πείσατε
Αυτό είναι… επιτυχία. Ο ορισμός. Χωρίς ανταγωνισμό, να σαρώνεις! Πολύ γέλιο χθες στο Just the 2 of us. Να βάζει η Αθηναίδα Νέγκα το πρώτο 10αρι του σόου στην Ελπίδα και στον γοη παρτενέρ και να χτυπιούνται Νομικού και Καπουτζίδης στο καπάκι για να αναδείξουν… ενθουσιασμό. Τεχνητό βεβαίως βεβαίως because όπως καταλαβαίνετε, ποιος χέστηκε!

Για την αναπαραγωγή ρε γαμώτο
Η οποία Νέγκα today ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό mou». Στο πρόσωπο της; Όλες οι προσδοκίες του megalicious καναλιού! Μα all of them όμως…; Να καταφέρει να στάξει φαρμάκι και να δημιουργήσει ίντριγκες με τους πάντες και τους everybody μπας και σώσει το σόου!

Υ.Γ. Εντωμεταξύ κατά τα άλλα, μόνο ίντριγκα δεν ήθελαν οι άνθρωποι. Και άλλο τίποτα από τραβηγμένη από τα μαλλιά, δεν βλέπουμε!

Να στείλουμε τα βιογραφικά μας
Η άλλη πλάκα είναι με τον Κορκολή. Another περιπτωσάρα! Αυτός πάλι χθες απουσίαζε. Στις Βρυξέλλες όπου δίνει συναυλίες… Βρε guys μας για λαλήστε και σε μας την συνταγή των δοκιμαστικών σας. Όποιος θα έλειπε, τον προσλάβατε; Καλό! Όχι τίποτα άλλο, next time να ξέρουμε να πράξουμε!

Άλλη όρεξη δεν είχαμε
Τολμηρός ο Παπανδρέου εκσφενδόνισαν οι στο «Πρωινό mou». Γιατί; Διότι επέλεξε να φορέσει στο μαραθώνιο «κολλάν παντού». Που σημαίνει… και στα απόκρυφα σημεία!

Παρακολουθεί άλλο κανάλι;
Και ένα question – απορία για δουλειά στο σπίτι. Ο σκηνοθέτης του ''Just''… τι πίνει; Και σίγουρα δεν μας δίνει! Κοντινά πλάνα να χαμπαριάζουμε τι γίνεται στο σκηνικό…

Άντε γεια!

Γιώτα Δημητρακοπούλου
.....................................................................................................................................................
Opinions | 29/10/2010
Το νέο πρόσωπο του Mega!

Καλά, καταπληκτικό. Άνθρωπο (εκτός καναλιού ε;) που να έχει κάνει watch το «Just the 2 of us» και να εκσφενδονίζει μια καλή κουβέντα, δεν έχουμε ακούσει. Με αφορμή και τον χθεσινό σχολιασμό από Μαρία Σολωμού στο ''Βράδυ'' του Κωστόπουλου. Μιλάμε, για everyone. Ενδεικτικό!

SMS
Και by the way. Μιας και πιάσαμε την εκπομπή (του Alpha, ε;). Ίσως θα ήταν better αντί για τρία πρόσωπα, να φιλοξενούνται δύο. Όχι τίποτα άλλο, καλή ιδέα τού να δημιουργείται μπούγιο και να μην βαριέσαι, αλλά πρέπει να υπάρχει και χρόνος στα interviews να βγαίνει και κάτι. Να πηγαίνει κάπου το conversation.

Υ.Γ. Εξαιρετικά πετυχημένο το βίντεο για Καραβάτου. Να κάνεις watch την presenter να αντικρίζει στο ξαφνικό, τον εαυτό της να έχει βουτήξει στο αναφιλητό; Με ελεγχόμενο, nice τρόπο, πραγματικά την τσιτώσατε!

Ζήσε το μύθο σου
Τέλεια. Το όνειρο του ούζου, του αραχτού και της ξάπλας. «Εσείς ξέρετε τι είναι η ζωή, δεν δουλεύετε όλη μέρα». Ατάκα Μαρίας Μενούνος today στο Πρωινό mou προσπαθώντας να εξηγήσει τον λόγο που επιθυμεί κάποια στιγμή να εγκατασταθεί στην Ελλάδα. Η χώρα του γλεντιού!

Γκέγκε;
Άλλα δύο αξιοσημείωτα από την εμφάνιση της ελληνοαμερικανίδας στο μεγάλο κανάλι. Η έμφαση του Λιάγκα να δηλώσει (για άλλη μια φορά) ότι «στην Ελλάδα δεν έχουμε κάνει infotainment» και πες μας εσύ τι είναι. Για να εξηγήσει πάλι τούτη ότι έχει και το χα χα χα χου χου χου, εξασφάλισε και μία συνέντευξη όμως με ολάκερη την family Ομπάμα… Ακούνε οι απέναντι; (εδώ στο country μας εννοούμε!)

Άλλη όρεξη δεν είχαμε να μας κουβαληθεί με το που ήρθαμε
Second. Βάζουν την Μενούνος να κάνει έναρξη σαν να είναι δική της η εκπομπή. Αρχίζει αυτή τα αμερικάνικα τύπου «welcome to Mega show κτλ…), την χειροκροτούν στο στούντιο όλοι τι ωραία μια χαρά, αυτή λέει χαριτωμενιά «έχετε δουλειά εδώ αν χρειαστεί;» και απαντά Λιάγκας με ενθουσιασμό, «είσαι σίγουρα πρόσωπο Mega, ε, Φαίη;». Μούγκα η Σκορδά, ούτε νεύμα δεν έκανε!

Αθάνατη τηλεόραση
Πάμε τώρα στο μέτωπο Παπαδάκη. George Παπαδάκη! Όπως ακούσαμε (again στο Πρωινό mou) ο presenter χθες μετά την εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά στην radio ώρα των Λυριτζή - Οικονόμου και… τα βρήκαν. Jesus Christ μου, δώστε στον αέρα το ηχητικό να ακούσουμε τις κωλοτούμπες!

Antennas είναι
Για το τέλος, κουίζ. Τι υπάρχει πάντα… και για ποιο λόγο… στο πλατό του «10 με 1 μαζί»;

Απάντηση: Φακός. Διότι δεν ξέρεις ποτέ, πότε θα πέσει το ρεύμα!

Υ.Γ. Εντάξει τον βρήκαμε τον… γουρλή. Μετά από την εμφάνιση της στους ΚαραμεροΧαριτάτους today το πρωί, η Γκαγκάκη εκσφενδονίστηκε και σε λινκ στο Μπλα μπλα από όπου κάποια στιγμή, εξαφανίστηκε. Το έρεβος!

Αμπάχα μπούχα τώρα άντε γεια και wind στα πανιά!

Πάρτε και ένα song για καλό Σαββατοκύριακο!
(δυναμώνουμε λέμε!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Δείτε σχετικά »
.....................................................................................................................................................
Opinions | 28/10/2010
Unique

Χάνετε! Όσοι δεν ξυπνάτε να κάνετε watch τα πρωινά ενημερωτικά, δεν έχετε ιδέα τι δεν απολαμβάνετε. Σκηνές απείρου κάλλους. Ανεπανάληπτες!

Σκηνικό ουάου γκάου
Να έχεις στην plasma σου τους Λυριτζή και Οικονόμου να καταγγέλλουν συναδέλφους από αντίπαλα κανάλια που δεν διασταυρώνουν τις ειδήσεις τους και σπεύδουν να βγάλουν αγνοουμένους ως νεκρούς for shake της τηλεθέασης… και απέναντι σε χρόνο dt να ακούς τον Παπαδάκη να χτυπιέται και να ωρύεται! Δεν υπάρχει guys μου. Does not exist!

Κουδούνια
Εντωμεταξύ, οι journalists από τον Σκάι να έχουν ξεσαλώσει. Να τους κοροϊδεύουν για τα καλά! Του στιλ, τώρα στην αρχή θα πέσει μούγκα, μετά θα το γυρίσουν στην αγωνία θρίλερ για τους δύο, τους ψάχνουν λέει, για να πουν στη συνέχεια σύντομα φαίνεται να έχουμε καλές ειδήσεις και after θα το ρίξουν σε κάνα περιφερειάρχη. Έτσι περιέγραφαν το πώς θα πλασάρουν την… αλλαγή πλεύσης. Μιλάμε για χοντρό δούλεμα!

Σηκώστε όλοι μαζί τα χέρια ψηλά
Πάντως να το πούμε. Σε κάτι τέτοια ο Παπαδάκης είναι κορυφή. Το Έβερεστ ο άτιμος! Δεν τον πιάνεις με το nothing. Θα τα φέρει από εδώ, θα τα πάει από εκεί… στο τέλος θα απαιτήσει να του ζητήσεις συγγνώμη! Και για να μην παρεξηγηθούμε. Τον πάμε με τα χίλια. Γεννημένος για τηλεόραση!

Όσο και να ψάξεις
Με αφορμή το χθεσινό επεισόδιο X-Factor και την τελική επιλογή, δύο μέρες πριν ξεκινήσουν τα live. Όταν αποφασίσουν όμως να ασχοληθούν σοβαρά με τη μουσική, το κατέχουν όσο κανείς else στην τηλεόραση. Και για να το κάνουμε a little πιο συγκεκριμένο, αυτός που ξεχωρίζει και δίνει τον απόλυτο αέρα εγγύησης στην κριτική επιτροπή είναι… ο Λεβέντης. Πάνω του, δεν θα βρεις ίχνος τρασαδούρας!

Δώστε Αυτιά στον λαό
Πολύ γέλιο! Το βίντεο που έδειξαν χθες οι Ράδιο Αρβύλα για Αυτιά να διαφωνεί με την συμpresenter του, Μάγδα Τσέγκου με αφορμή την κλοπή ενός λεωφορείου ΚΤΕΛ, απλά… σούπερ. Μόνο; Έργο τέχνης!

Να φεύγεις από τον καναπέ
Η τύπισσα να δίνει δίκιο στους αστυνομικούς, ο Αυτιάς να της βάζει χέρι, η πηγή από το ρεπορτάζ να συμφωνεί μετά με Μάγδα και στο τέλος ο presenter να της λέει, μην δικαιολογείσαι!

Υ.Γ. Στα πολύ χιουμοριστικά της σατιρικής εκπομπής και το focus στα μάτια που έκαναν με πλάνα τους από τον οδηγό της Μεσσηνίας και τα μούφα 250.000 ευρώ. Και εκεί, ξεκωλωθήκαμε!

SMS
Στην today πιασάρικη ατάκα Λιάγκα προς Σκορδά, «βγάλε το Alter που κρύβεις από μέσα σου» με αφορμή το ενδιαφέρον της να μάθει για σχέσεις τού καλεσμένου τους, Αλέξανδρου Μπουρδούμη, ένα thing θα σχολιάσουμε. Πρόσεχε τι εύχεσαι!

Γιώτα Δημητρακοπούλου
.....................................................................................................................................................
Opinions | 27/10/2010
Δουλειές με φούντες

Καιρό έχουμε να το πούμε, να το καταθέσουμε και να το τονίσουμε. Από τις εξαιρετικές υπάρξεις στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Έχει χιούμορ, έχει ατάκα, έχει σχεδόν always εύστοχο σχόλιο, έχει μια ποιότητα. Άλλη πάστα!

Υ.Γ. Στα πολύ συν, η ενότητα της εκπομπής με τρέιλερ από τις new ταινίες, αλλά και τις συνεντεύξεις του με αστέρες του Χόλυγουντ. Ξεφεύγεις από όλα και τα everything!

Τα νεύρα μας
Jesus Christ η χθεσινή κοκορομαχία Χρυσοχοΐδη με Παναγιωτόπουλο στο δελτίο του Mega. Ειδικά ο τελευταίος, άπαιχτος! Να πετάγεται, να μην το κλείνει με τίποτα, να σκούζει εκνευριστικά και ασύστολα και να λέει πως κάνει και διάλογο. Το ύφος του σε κάνει να θες να πλακωθείς με την plasma. Να την βαράς κάτω!

Κουτί!
Απορία. Σφαγμένες βγήκαν today οι 4 «κούκλες» του Mega στο «Πρωινό mou»; Διότι είχαν όλες τους μια φάτσα… μες στην καλή ατμόσφαιρα! Με τις ερωτήσεις των presenters κύλησε βέβαια η κουβέντα σιγά σιγά, για να καταλήξει στο σούπερ ουάου σχόλιο – ατάκα Λιάγκα για Ματσούκα (όταν αυτή τους έλεγε για το θεατρικό της έργο η «Στρίγγλα που έγινε αρνάκι» στο ΚΘΒΕ), «πώς της πάει αυτός ο ρόλος!». Πολυβόλος ο άτιμος!

Αλλαγή πλασαρίσματος
Μετά την Χατζηβασιλείου, η Καγιά. Άλλη μια tv persona νιώθει μες στην υπερηφάνεια που το κανάλι της έβαλε την εκπομπή της απέναντι από το Νησί. Όπως έγραψε η Next Top presenter στο twitter της, είναι τιμή της και σημαίνει ότι είναι άξιοι ανταγωνισμού, το ότι το ριαλιτοπαίχνιδο προβάλλεται στη ζώνη του οδοστρωτήρα… Ε αφού την κράξανε για τις σπόντες της για τον προγραμματισμό, το πήρε αλλιώς!

Υ.Γ. Καλά βέβαια για να πούμε και την truth, δεν είναι ακριβώς ότι… την επέλεξαν να την βάλουν απέναντι από το Νησί. Εκεί ήταν αυτή και το island την βρήκε!

Απλά μαθηματικά
Κέρδισε λέει χθες ο Λάκης Λαζόπουλος το Νησί στο διπλό του επεισόδιο που προβλήθηκε σε επανάληψη. Χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε το γεγονός της απέραντης νίκης, να αναρωτηθούμε μόνο το εξής. Όταν μία σειρά κάνει 70αρια, σε διάστημα μάλιστα μόλις 15 ημερών βρε guys μου πόσοι viewers να κάτσουν να το δουν; Απλά… οι υπόλοιποι!

Αυτές δηλώνουν και αυτοί… τρέχουν!
Άντε παιδιά, αγάλι αγάλι και θα μάθουμε! «Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβή η παραγωγή του Top Chef» εκσφενδόνισε ο director προγράμματος του Ant1, John Λάτσιος διαψεύδοντας στην ουσία την ατάκα της Μπουλέ για το αντίθετο (μετά το Νησί η πιο expensive κτλ.). Επίσης το στέλεχος του Αμαρουσίου, μαζί και η Γκαγκάκη, σε δηλώσεις τους από το Ζάππειο αρνήθηκαν ότι έγινε ποτέ λόγος από Καγιά για αλλαγή ώρας κτλ κτλ… Κοινώς; ‘Ο,τι μπορούν, για να μαζέψουν τα κελεπούρια τους!

Γιώτα Δημητρακοπούλου
.....................................................................................................................................................
Opinions | 26/10/2010
Πρωινός τύπος

Βρε βρε βρε. Σαν τα χιόνια! Όλγα Τρέμη πάλι today στην Κοινωνία Ώρα Mega. Εσείς οι ξενύχτηδες που την ψάχνατε χθες night στην ''Ανατροπή'', ατυχήσατε. Γιατί; Διότι όπως είπε η presenter στον αέρα των ΟικονομεοΚαμπουράκηδων, επρόκειτο για μια «ελεύθερη συζήτηση» η διακαναλική, που είναι πάντα καλύτερη από ένα προκάτ και στην οποία διέκοπταν οι journalists τον Παπανδρέου για διευκρινίσεις… Καπίτο; Όβερ!

Ματώσαμε
Τραγικό το θέαμα της διακαναλικής. Να κάνεις watch αραδιασμένους όλους τους journalists σαν σχολαρόπαιδα στη τραπεζαρία, τον Παπανδρέου μας τον third να μας απειλεί και στα αριστερά του τον φουκαριάρη τον Πεταλωτή. Ξεροστάλιασε!

Σκηνοθετικές ελευθερίες από τον prime minister
Θεϊκό από την αρχή το πλάνο. Με το καλησπέρα σας! Να αναφέρονται τα names των δημοσιογράφων και ο σκηνοθέτης… να σφυρίζει αδιάφορα! Βουτιά στο γενικό, δεν έλεγε να εστιάσει στα faces τους με τίποτα. Καλέ!

Το σημείο G
Πάντως guys μου να σας το πούμε. Personally, η στιγμή που θα σκιαχτούμε, που θα πούμε Jesus Christ τι μας έρχεται κατακούτελα από εδώ και στο εξής, που θα ψάχνεις τρόπο όπως όπως να εξαφανιστείς, είναι όταν θα ακούσουμε από τον Παπανδρέου μας τον third, τη μία και μοναδική λέξη προς την καταστροφή. «Πάμε!». Εκεί, πηδηχτείτε από τα παράθυρα!

Το συμπέρασμα που κόβει την ανάσα
Τάσος Σωφρονίου. Συνεργάτης του «10 με 1 μαζί» και του ριάλιτι μοντέλων. Καταπέλτης το σχόλιο του για την χθεσινοβραδινή διακαναλική. Τι είπε στην συντροφιά των ΚαραμεροΧαριτάτων; Ότι ο ΓΑΠ δεν είναι leader γιατί δεν μπορεί να έχει νέους άνεργους, να τους σπουδάζουν οι γονείς ώστε να μην έχουν τελικά μια δουλειά (όλα σωστά)… για να καταλήξει εξοργισμένα αμέσως μετά, «Πώς τολμάει να μου κόψει το Next Top Model!». Και το πιο επικίνδυνο είναι ότι σοβαρολογούσε!

Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου
Σε όσα πλάνα κάναμε watch της Καγιά από το χθεσινοβραδινό ''Όλα για όλα'' ακούγαμε την Next Top presenter να μας λέει πόσο πολύ θέλουν ως νιόπαντρο ζεύγος ένα μωρό, how much το λαχταρούν και μακάρι λέει να τους ευλογήσει ο θεούλης να τους το φέρει το 2011… Μωρέ να τους το κάνουμε wish κι εμείς, αλλά όταν θα αρχίσει να φουσκώνει η κοιλίτσα μη μας πρήξει με μυστικοπάθειες και δεν μπορώ να σας πω, γιατί now πότε θα κάνουν τη σύλληψη μόνο δεν μας εκσφενδόνισε!

Πριν είσαι αντικειμενικός, μετά… μυστικός πράκτορας!
Μήνυμα προς όλους σας τους τηλεοπτικούς. Απίθανη η φάρα σας! Εκπληκτική η φιλοσοφία σας. Όσο τους γράφεις θετικά έναν ολόκληρο χρόνο διότι απλά σου αρέσει μία εκπομπή, όλα μέλι γάλα - αντικειμενικά - to the point και καλά. Με το που τους ξεφουρνίσεις κάτι αρνητικό, κατευθείαν σου εντοπίζουν ''σκοπιμότητες'', ''κωλοτούμπες'' και ''συμφέροντα''. Δεν παίζεστε!

Γιώτα Δημητρακοπούλου
.....................................................................................................................................................
Opinions | 25/10/2010
Βάνα η μπουρλοτιέρισσα

Σε συμπέρασμα καταπέλτη οδηγήθηκε ο Δημήτρης Καμπουράκης για την Όλγα Τρέμη που φιλοξένησαν τηλεφωνικά στην today τους εκπομπή. Στο φινάλε της συνομιλίας τους για την αποψινή διακαναλική τής λέει, «Δηλαδή δεν θα ‘σαι στο δελτίο απόψε γιατί θα ‘σαι στην συνέντευξη»… Βουλωμένο γράμμα διάβασε!

Ανατριχιάσαμε
Παιδιά με τέτοιες πρωτιές, μη φοβάστε nothing. «Αποκλειστικό – ζωντανή σύνδεση με το σπίτι του Big Brother» σουπεράκι στο today ''Πάνω στην ώρα''. Τι λέτε τώρα!

Φτου σας κοινό
Βυθίστηκε σε τηλεθεάσεις το φιλόδοξο Top Chef του Ant1. Καλέ μα γιατί…; Τόσο προσεγμένη παραγωγή, such a nice παρουσίαση, μοντάζ, σκηνοθεσία όλα καταπληκτικά και δεν το εκτιμούν τα τηλεοπτικά κοινά; Αχάριστα πλάσματα!

Το σκοτώσατε
Στα σοβαρά, έπρεπε να κάνατε watch το απόσπασμα του επεισοδίου που έδειξαν μάλιστα και για promo στο «10 με 1 μαζί» της Παρασκευής. Τι το ‘θελαν! Όλοι τους καθισμένοι σε ένα τραπέζι στην εξοχή, η Μπουλέ να δοκιμάζει πιάτα με κριτική επιτροπή, μιλάμε για μια απέραντη κοιλιά η σκηνή. Σου φαινόταν λες και επρόκειτο για ερασιτεχνική λήψη!

Λύστε μας την απορία
Άσχετο. Με αφορμή τις οντισιόν X-Factor. Ποια η διαφορά των Λεβέντη – Γκαγκάκη – Μουρατίδη και Θεοφάνους, με Αννίτα Πάνια και τα παρατράγουδα της στο Alter; Διότι όταν οι πρώτοι κάνουν watch ένα «ταλέντο» που δεν ακούγεται, είναι νούμερο κτλ και του λένε «πάμε πάλι από την αρχή» απλά για να γελάσουν, μπερδευόμαστε!

What;
Τον αμάζευτο η γλώσσα της Σάσας Σταμάτη στο «Πρωινό mou». Την ώρα που η Σκορδά την ρωτά today ποια είναι η είδηση στο ότι η κόρη του Προβόπουλου είναι σχεδιάστρια μόδας, αυτή απαντά ξάστερα και δυναμικά: «ότι δεν κάθεται να το ξύνει»!

Άντε και στα δικά σας
Η προσπάθεια από τα μαλλιά τού να δημιουργήσουν καμιά ίντριγκα στην παντελώς αδιάφορη κριτική επιτροπή του Just the 2 of us, θυμίζει την ενθουσιώδη ατάκα - ανέκδοτο της Κορομηλά αρχές Μαΐου για την πρώτη κόντρα Κωστόπουλου με Κοντόπουλο, «Παιδιά χειροκροτήστε τους, τσακώνονται στο Greek Idol»!

Διαφάνεια
Guys; Για να μη μας φάει η περιέργεια και για να μας λύσετε τις απορίες που ξεφουρνίστηκαν today απανωτά. First τι είχε ο Λιάγκας και δεν μιλιόταν (ειδικά στην έναρξη της εκπομπής!) και second, τι ακριβώς διεξήχθη με Μπάρμπα στα παρασκήνια. Αναμένουμε δελτία Τύπου!

Υ.Γ. Για το πρώτο ακούσαμε στη radio εκπομπή του presenter ότι ήταν λόγω κούρασης από το ρεπορτάζ το Σαββατοκύριακο στην Κρήτη για το ''Νησί''. Πάμε so στο δεύτερο!

Από όλα έχουμε
Πάντως βρε παιδί μου κάτι τέτοια σκηνικά αδικούνται. Θα μπορούσαν άνετα να γίνουν αντικείμενο μαθήματος στα πανεπιστήμια. Διατριβής! Του πώς… διαβάζεις μια είδηση, αναλόγως την σκοπιά. Δηλαδή. Στο Μπλα μπλα αμέσως μετά ξεσπαθώνουν κατά της Μπάρμπα και δικαιολογούν Λιάγκα – Σκορδά, ενώ στο Κους κους ανάποδα, χώνουν presenters και εκθειάζουν την αποχωρήσασα θεά. Διαλέχτε και πάρτε!

Πανελλήνια συγκίνηση
Σβάρνα τα κανάλια, δεν προλαβαίνει να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές. Ο λόγος για την Ελένη Τσαγκά του Star που κάναμε watch μόνο today και only έως το μεσημέρι, σε «10 με 1 μαζί» και Λαμπίρη. Ο λόγος; Απλά… γέννησε!

Does not exist
Το πλάνο της day η αποχώρηση Βάνας από το πρωινό. Τα βρόντηξε, κοκκίνισε, τα ρήμαξε, τους την είπε και εξαφανίστηκε. Θεά η άτιμη!

Υ.Γ. Εξαιρετική και η ατάκα Λιάγκα προς Ουγγαρέζο αμέσως μετά. «Δημήτρη έλα εδώ θα κάνεις τη Βάνα Μπάρμπα»!

Γιώτα Δημητρακοπούλου
.....................................................................................................................................................
Opinions | 22/10/2010
Αρχόντισσα της ενημέρωσης

Πώς μας τα πετάει τα ριαλιτο-τρέιλερ έτσι απανωτά ο Alpha, θα μας ξεκάνει! Ένας γιος μπλέκει με στριπτιζού, ένας πατέρας σφάζεται με τον κανακάρη του, μια μάνα εκλιπαρεί… Καθημερινές «οικογενειακές ιστορίες» σκάνε μύτη από την ερχόμενη Monday στην Κάντζα. Με τις υγείες μας!

Θα φτερνίζεται όλο το 24ωρο
Καλά μιλάμε… για τρελό σουξέ η Διαμαντάκου! Δεν πρέπει να υπάρχει εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση τελευταία που δεν θα αναφερθεί στην τηλεκριτικό των ΝΕΩΝ. Τις προάλλες παραλήρημα Παπαδάκη, χθες επιθετικές αναφορές – again - στον Κωστόπουλο. Σε ησυχία δεν την αφήνουν!

Το ψώνιο τους χτυπά κόκκινο
Απιστεύτου πάντως και το χθεσινό ξέσπασμα του guest Πέτρου Φιλιππίδη στο «Βράδυ». Κόλλημα ο τύπος με κριτική που του ‘χε γράψει για το ρόλο του στον Λάκη τον Γλυκούλη και ήταν το actor με το φαρμάκι στο στόμα. Βρε τύπε! Τόση αναγνωρισιμότητα έχεις λάβει, such a δόξα, 50αρια χτυπούσε η σειρά, σε αποθέωναν πανελλαδικά… και τραβάς τόσο ζόρι με ένα αρνητικό για σένα γραπτό; Που είναι και αν μη τι άλλο… δοκίμιο; Ρε τι είναι τούτοι!

Υ.Γ. Στη θέση του θα κλεινόμασταν σπίτι για a few days και θα το κάναμε γαργάρα!

Θα μας πεθάνετε και θα'μαστε και με το τηλεκοντρόλ στο χέρι
Ποια βασίλισσα; Νέος χαρακτηρισμός - ρουκέτα για την Ελένη Μενεγάκη. Βαστάτε; «Αρχόντισσα της ενημέρωσης»! Της το ξεφούρνισε today ο υποψήφιος δήμαρχος Π. Φαλήρου, Ιπποκράτης Σαββούρας. Πού τους βρίσκουμε και τούτους, άλλο θέμα!

Την άκουσε
Η οποία Μενεγάκη βρήκε τον μπελά της με δαύτον στην live τους σύνδεση. Άρχισε ο τύπος να καταγγέλλει παρανομίες των αντιπάλων του κτλ και λαχτάρισε η presenter μην ακούγονται πράγματα που δεν πρέπει. Πολύ γέλιο! Αυτή να του λέει σταματήστε γιατί δεν δύναμαι να κάνω πολιτικό αντίλογο και αυτός να συνεχίζει. Ταράχτηκε η ξανθιά στο τέλος και ξεκίνησε να χορεύει «ντάρι – ντάρι»!

Στάσου!
Συμπαθής, όμορφη, σου βγάζει μια βαρεμάρα όμως βρε παιδάκι μου. Ο λόγος για την Σίσσυ Χρηστίδου, καλεσμένη και αυτή χθες στον Κωστόπουλο. Να’ναι που μιλά όλο για τον γιό της και τα παραπανίσια της κιλά… who knows. Στα αξιοσημείωτα, η κόμπλα της στο end της συνέντευξης. Έφυγε σχεδόν τρέχοντας!

Χάος
Τι ζοχάδα αυτός ο Γιάννης Κανελλάκης! Τον είχαμε κάνει watch πριν κάμποσες μέρες στο Μπλα μπλα, today στο Super Star. Ο journalist φουντώνει, ξεσπαθώνει, βγάζει αφρούς για τους πάντες και τα everything και κοιτάει και τη κάμερα επιθετικά. Σκιάζεσαι θα σου πετάξει καμιά μολότοφ!

Λεπτομέρειες
Πλάκα έχουν όλοι τους. Από τη μία ΚαραμεροΧαριτάτοι να θυμίζουν ότι πέρυσι είχαν έρθει πρώτοι με διαφορά και από την άλλη Μενεγάκη να τονίζει την κορυφή της στα νεανικά. Για το ότι εντωμεταξύ φέτος σαρώνει το ζεύγος του Mega και στα δύο target γκρουπ, ούτε λόγος!

Love etc και… have a nice Σαββατοκύριακο!
(μην δω να μην δυναμώνετε!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Δείτε σχετικά »
.....................................................................................................................................................
Opinions | 21/10/2010
Ερμηνεία καρμπόν

Διαψεύδει ο Ηλίας Μαμαλάκης ότι στο Top Chef χρησιμοποιούν στις συνταγές τους ακριβά υλικά. Μετά από σχετική ερώτηση του Γιώργου Καραμέρου στο today «10 με 1 μαζί», ο σεφ ξεκαθάρισε ότι, «το budget είναι πολύ μαζεμένο» και δεν πρόκειται για μια εκπομπή πλούτου και χλιδής… Καλέ η Μπουλέ δεν εκσφενδόνισε στον Flash ότι μετά το ''Νησί'' είναι η πιο ακριβή παραγωγή της ελληνικής τηλεόρασης; Αποφασίστε!

Λέτε αλήθειες, σας κάνουν πιο συμπαθείς
Μπράβο βρε τύπε! Μόλις σε συμπαθήσαμε. Ο λόγος για τον Γιώργη Λαμπαθάκη, τον σέξι guy του «Σπίτι από την αρχή». Ο αρχιτέκτονας της Σίσσυς Φειδά ξεφούρνισε today στην Ελένη Μενεγάκη ότι στα πρώτα επεισόδια της ριαλιτο-εκπομπής, «ήμουν το χειρότερο αγγούρι που υπάρχει στον πλανήτη». Universal!

Φέτος πάλι την παίξατε
Καλέ πάλι; Καλή, ωραία, εξαιρετική… αλλά την έχουμε χιλιοδεί! Τον Διάβολο που φοράει Prada θα προβάλλει again ο Ant1 την Κυριακή στο Back 2 Back του. Άλλη μία και θα την μάθουμε απ’εξω!

Δεν έχουμε κοπεί
Τώρα sorry, αλλά την truth μας θα την καταθέσουμε. Υπερεκτιμημένο το νέο σίριαλ του Mega, οι «Κούκλες». Κάναμε watch το πρώτο επεισόδιο, κάναμε watch χθες και το δεύτερο. Κακές ερμηνείες, ειδικά Ματσούκα και Σακκά (δεν έχουν βαρεθεί να παίζουν με τον ίδιο way όλους τους ρόλους;), αδιάφορη σκηνοθεσία, συν το στόρι έχει αρκετά… προβληματικά. Τώρα η Σακκά έτσι όπως την βλέπετε εσείς, σας κάνει να έχει για κανακάρη εκείνο το ολόκληρος άντρας- παιδί; Δεν πείθει η συνταγή!

Ουδεμία σχέση
Αντιθέτως. Κι αυτό θα το πούμε. Η Ονειροπαγίδα του Ant1 είναι από τα πολύ great σίριαλ της TV. Καλογυρισμένο, με άρωμα κινηματογραφικό, ωραία ιστορία, απλή, ψύχραιμη, με το χιουμοράκι της. Μία σειρά έχει το Μαρούσι, τουλάχιστον ξεχωρίζει!

Η τηλεόραση σε μεγάλα κέφια
Το πόσο θερμά έχει πάρει την φιλία της με την Ελεονώρα Μελέτη η Ελένη Μενεγάκη, δεν λέγεται. Κατακούτελα συναισθήματα! Για να κάνετε understood λαχτάρα, πλακώθηκε (μόνη της) η presenter σήμερα on air στον Καφέ με την πρώην συνεργάτιδα της Φωτοπούλου, που είναι τώρα στο πάνελ του Μπλα μπλα, με αφορμή σχόλιο της τελευταίας χθες ότι περίμενε τη Μελέτη στην ιστορική συνάντηση, πιο επιθετική. Το τι της έσουρε… Jesus Christ μου. Σκουπίδι!

Στην αντεπίθεση
Βρε να δείτε με την φόρα που έχει πάρει η Μενεγάκη και την αλλαγή σε στρατηγική, σε λίγο θα βγει να κάνει μέχρι και τηλεοπτική κριτική. Καλεσμένη σε εκπομπή!

Γιώτα Δημητρακοπούλου
.....................................................................................................................................................
Opinions | 20/10/2010
Άλλο φρούτο – νέο φρούτο – ωραίο φρούτο!

Το πόσο nice περάσαμε today στο «Πρωινό mou» με καλεσμένο τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, δεν λέγεται. Καθαρή ενέργεια, κανονικός άνθρωπος, νορμάλ πράγματα. Δηλαδή για την τηλεόραση; Σπάνια!

VS
Όταν τρως κάθε day στη μάπα όλο τον ναρκισσισμό των τηλεπερσόνων, το ανελέητο-εξαντλητικό μπίρι μπίρι τους που πετούν σπόντες μπηχτές και ό,τι τραβάει ο νους για να αναπαραχθούν και μετά τα μαζεύουν… ένας τύπος αμόλυντος από το μικρόβιο του ψώνιου και της TV – ματαιοδοξίας σε ελκύει. Όπως και να το κάνεις!

Θα βγω αλλά… ήρεμα
Και προφανώς μπορείς να υπάρξεις στο γυαλί… με τους όρους σου. Όταν όμως, when … δεν καίγεσαι! Βασική προϋπόθεση. Π.χ. Σκαρμούτσος today στο πρώτο live του. Δύο τρεις φορές ζήτησε συγγνώμη από τους presenters αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν συμφωνούσε με το να γίνουν πράγματα πιο προσωπικά (όπως η γνωστή τακτική «συγκίνησης» με τηλεφωνικές γραμμές συγγενών κτλ). Αλλά και Λιάγκας – Σκορδά. Καταλάβαινες ότι δεν τον πίεζαν… για να μη τους φύγει!

Έγραψαν
Εξαιρετική συνεύρεση των τριών, χιούμορ και ατάκες. Ξεχωρίσαμε:
• Την αποκάλυψη του Σκαρμούτσου ότι ο Λαζάρου του δίνει ανοιχτήρι για δώρο, γιατί τον κοροϊδεύει ότι ανοίγει κονσέρβες (!) στο Αλάτσι.
• Την ανταπόδοση Σκαρμούτσου ότι για να πας στο Βαρούλκο θες δάνειο, το γνωστό «Βαρουλκο- δάνειο»!
• Τον χαρακτηρισμό Σκαρμούτσου από αρχισυντάκτη Καφάτο: «ο σεφ που ανοίγει φύλλο και κλείνει σπίτια»!
• Την ατάκα μαμάς Σκαρμούτσου σαν έμαθε ότι ο γιος της θα κάνει τηλεόραση. «Πρόσεξε μη με ρεζιλέψεις»!
• Την δεύτερη ατάκα μαμάς Σκαρμούτσου σαν έμαθε ότι ο γιος της θα κάνει τηλεόραση. «Αν παίζετε απέναντι από το τούρκικο δεν θα σε βλέπω»!
• Την απάντηση Σκαρμούτσου σε ερώτηση Λιάγκα αν πάει ο γιος του σχολείο. «Με το ζόρι, αλλά πάει»!

Πετυχημένο επίσης
Η περιγραφή του ότι παλιότερα, έτσι που είναι τίγκα στα τατουάζ, όταν έμπαινε σε πολυκατάστημα αμέσως παρακολουθούσαν τις κινήσεις του οι σεκιουριτάδες, ενώ τώρα τον φωνάζουν απλά…«κύριε Σκαρμούτσο»!

Λιάγκας ο φλούφλης
Αλλά και η great αποκάλυψη από την Σκορδά στην προσπάθεια της να εξηγήσει γιατί δεν της αρέσει ως γκόμενος ο Σκαρμούτσος αλλά ο Λουκάκος, ότι γουστάρει πιο πολύ τύπο… «φλούφλη»! Μετά τον μπουμπούκο, ο Λιάγκας!

Εντάξει δουλευόμαστε all together
Και στα σοβαρά, δολοφονικό το contrast με το απέναντι. Να κάνεις watch Μελέτη να ξεφουρνίζει στη Μενεγάκη - πέφτοντας στην ίντριγκα από τα πρώτα λεπτά (με το good morning σας!) - για τις σχέσεις των δύο ότι, «υπάρχει ένα κλίμα που δεν έχει δημιουργηθεί από εμάς» αλλά, λέει, από τους τριγύρω…; Για όνομα!

Γιώτα Δημητρακοπούλου
.....................................................................................................................................................
Opinions | 19/10/2010
Τιγκάραμε στη σπόντα

Μωρέ για αστεία σχολιάστηκε στην αρχή, να δείτε που θα γίνει. Έτσι όπως πάνε τα αστρονομικά numbers του Νησιού που χαντακώνει οτιδήποτε απέναντι του, στο end θα τα κλείσουν. Κατεβάζουμε ρολά παίρνουμε και τα κλειδιά… και άντε γεια!

Μόνιμα αγουροξυπνημένος
Πλάκα έχει το face του Λευτέρη Λαζάρου. Σε κάθε επεισόδιο του Master Chef ο κριτής φαίνεται… ετοιμοπόλεμος. Μόλις που έχει ξυπνήσει!

Cheer up ντε
Έχει πιάσει ο φακός κάτι πλάνα Μπαρμπαρίγου… μούρλια. Τελευταία (και today) η μαγείρισσα του «10 με 1 μαζί» έχει ένα ύφος έτοιμη να μας κατσαδιάσει. Μια στρίνια να την πεις, μια κακή ενέργεια να την ξεφουρνίσεις… something!

Ναι. Δελτίο Τύπου χωρισμού, διαζύγιο, φωτο Ματέο κτλ κτλ…
Ερώτηση – καταπέλτης today από την Ελένη Μενεγάκη. Κάνει question στην Κατερίνα Καραβάτου που είχε καλεσμένη στο πλατό αν στη μεσημεριανή της εκπομπή… «υπάρχουν θέματα που τα έχετε ζηλέψει και έχουν παίξει άλλοι;». Τι απαντάς τώρα!

Πόσο πια
Και όταν Καραβάτου με Μουτσινά αρχίζουν να ξεροβήχουν και να κρυφοχαμογελάνε όλο νόημα, τους εκσφενδονίζει, «μα δεν μπορεί το ίδιο θέμα να το παίξεις με άλλον τρόπο;». Με… άλλον τρόπο; Καλέ τούτη ψοφάει για more λιβάνισμα!

Υ.Γ. Θεϊκό το πλάνο Καραβάτου στη συζήτηση. Με ύφος τρόμου η presenter του ''Κους κους'' να... κόψει κίνηση, αν είναι ok να αναφέρεται ή όχι!

Κεφάλαιο Μητσοτάκης
Εσείς που φαγωθήκατε πώς και δεν χτύπησε η γκαντεμιά του επίτιμου με τόσες εμφανίσεις στο megalicious τους δελτίο. Κρούσματα… τύχης με τα χθεσινά του γενέθλια. Λήστεψαν μέσα στο αυτοκίνητο της τη γυναίκα λέει του Καφάτου στο Πρωινό mou και έπεσε το ταβάνι σε μια από τις συνεργάτιδες. Και μη χειρότερα!

Θα του είπαν δεν γίνεται ντιλίβερυ και πήγε μόνος του να πάρει την πίτσα
Απέναντι στο «10 με 1 μαζί» κάναμε hear άλλο σούπερ ντούπερ breaking new. Με νάρθηκα ο Κώστας Καραμανλής, έπεσε λέει από… ποδήλατο. Jesus Christ τι γύρευε τούτος εκεί πάνω!

Έχουμε ξεφύγει
Με αφορμή (και) το χθεσινοβραδινό appearance ΚαραμεροΧαριτάτων στο «Όλα για Όλα». Σταματήστε να ασχολείστε μονίμως με τους απέναντι και καταπιαστείτε με τη δική σας εκπομπή. Αυτή γουστάραμε πέρυσι ως νέα πρόταση στα πρωινά, αυτή έκανε τη διαφορά και αποστασιοποιήθηκε (έδειξε τουλάχιστον) επιτέλους από τα σχολής Μενεγάκη - προσωπικά.

Όλοι στο τριπάκι της τηλεόρασης
Το concept όμως που υπηρετείτε τώρα πια με τις μπηχτές και τις σπόντες για τους Λιάγκα – Σκορδά είναι απογοήτευση απλά. Και ως εικόνα; Ομολογία ήττας κανονικά! Και για να πούμε την truth μας ολοκληρωμένη ξάστερα και καθαρά, ε δεν κάνατε και καμία ανανέωση ουσιαστική στο «10 με 1 μαζί». Για να μην αναφέρουμε το… ακατανόητο (sic) της ένταξης Δρυμούση – Παλαιτσάκη στο δυναμικό. Ανεξήγητο!

Γιώτα Δημητρακοπούλου
.....................................................................................................................................................
Opinions | 18/10/2010
Ξεπεράστε το φιάσκο με τη 5αδα

Πλαδαρό, καμία δυναμική, μηδενική φαντασία, όλο κοιλιά. Ο λόγος για το μαγειρικό τού Ant1, Top Chef που δικαίως κατατροπώθηκε από το game τού Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πνιγμένη στην αλαζονεία η κριτική επιτροπή, τραγική η παρουσίαση από Νάντια Μπουλέ – τόσο άνευρο το woman πραγματικά δεν το κάναμε wait! Γενικά, το σόου κράτησε από την ξένη του version… μόνο το σηματάκι!

Υ.Γ. Στα άου γκάου τού ύφους της presenter η στιγμή τής γνωστής ατάκας αποχαιρετισμού, «Παναγιώτη μου μάζεψε τα μαχαίρια σου αποχωρείς από το Top Chef». Το είδατε… και δεν το κόψατε να το γυρίσετε από την αρχή; Μεγάλη καρδιά κανάλι!

Ανέκδοτα
Για το Just the two of us; Σημειώστε. Αδιανόητα κουλή η κριτική επιτροπή. Δεν έχετε πιο! Firstly, πολύ λίγη (πολύ όμως!) η Λυδία Παπαϊωάννου. Δεν γίνεται βρε παιδιά. Να κρίνει καταξιωμένους ανθρώπους όπως Λευτέρη Πανταζή, Ελπίδα… Ελένη Φιλίνη; Να τους πει μωρέ τι; Come on!

Σκότωσε το κίτρινο που κρύβεις μέσα σου
Βάλτε τη στα backstage, εξαιρετική! Αλλά όχι σε αυτή τη θέση. Δεν ταιριάζει, την αδικείτε. Όσο για Αθηναΐδα Νέγκα; Θα αναφέρουμε μόνο ένα σκηνικό. Την όλο κιτρινιάρικη ατάκα της παύλα συμβουλή προς Μιχάλη Ιατρόπουλο, «έχετε και εμπειρίες αν αντλήσετε από αυτές θα μας εκπλήξετε». Μαζέψτε την!

Congratulations
Δεδομένου ότι οι «εμπειρίες» του ανθρώπου δεν είναι γνωστές και επίσημα καταγεγραμμένες και απλά κυκλοφορούν ως κουτσομπολιά, με ποιο δικαίωμα η κουλτουριάρα κριτής (τρομάρα της) αναφέρεται με τέτοιο way; Εύγε στην επιλογή σας!

Και υποκλινόμαστε
Εντάξει όσο για Δούκισσα Νομικού σε ρόλο συμπαρουσιάστριας; Δεν έχουμε λόγια. Λύστε μας απλά την απορία, τι τρέχει με την περίπτωση της. Ποια είναι η… συνταγή της βρε αδερφέ! Τόσο κενό, such a ανύπαρκτη προσωπικότητα και παίρνει το ένα πόστο μετά το άλλο… θαυμάζουμε!

Όμορφη βεβαίως. Βάλτε τη να λικνίζεται στη σκηνή όλο το βράδυ!
Εδώ, στο Just the two of us, στάνταρ έχει γίνει λάθος κάστινγκ. Backstage Λυδία Παπαϊωάννου (όπου θα διέπρεπε), άντε και μία Στικούδη (που τα κάνει όλα και συμφέρει!). Both of them, κουβαλάνε μια personality. Βασικό! Η Νομικού; Το κενό. Το gap το απόλυτο!

Για σας δουλεύουμε
Προς σατιρικές εκπομπές. Εντοπίσαμε ξεχασμένο ανοιχτό μικρόφωνο. Σας ξέρουμε, πεθαίνετε για κάτι τέτοια! Βάλτε τον ήχο να παίξει δυνατά στο σημείο από το today «Πρωινό mou» στη πάσα για το βίντεο τού Money Drop. Αναμένουμε!

Η ανάγκη
Αχ. Άτιμη τηλεθέαση! Όλο τον καιρό να κοροϊδεύεις, να σνομπάρεις τα τούρκικα και στο τέλος να πρέπει να τα λούζεσαι. Τον Κενάν τον γόη από το ''Kismet'' είχαν today στο πλατό με μόνιμο ακουστικό - μεταφραστικό οι ΚαραμεροΧαριτάτοι τονίζοντας μάλιστα από την αρχή, «θα μείνει σε όλη την εκπομπή». Μωρέ ας όψεται!

Πόση αλήθεια
Ξεσπάθωσε, είδαμε στο today ''Μπλα μπλα'', η Ρούλα Κορομηλά στη ραδιοφωνική της εκπομπή εναντίον της τηλεκριτικού Χριστίνας Λυκιαρδοπούλου για things που έγραψε… Και μετά η presenter τού Big Brother μάς κοπανάει όλο αριστερά και δεξιά ότι δεν διαβάζει τι λέγεται και δεν δίνει σημασία. Μα καμία όμως!

Αμήν
Αν συμπεριλάβουμε και την εμμονή τού καναλιού με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να τον πλασάρει και φέτος ντε και καλά στο πρωινό, μία είναι η ευχή προς το Mega. Ξεπεράστε το φιάσκο με τη 5αδα!

Γιώτα Δημητρακοπούλου
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: